2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترم اول دانشگاه بودم رفته بودم خونه داییم اینا البته باغشون همه رفته بودن باغ بچرخن منم نمیدونستم پسرداییم تو خونس رفتم تو میخواستم بیام بیرون به زور منو خوابوند زمین کلی تقلی کردم خودمو کشیدم کنار و رفتم بیرون نذاشتم دست بهم بزنه ازون موقع حالم ازش به هم میخوره و سالهاست ندیدمش دیگه برام مهم نیس چون نذاشتم کاری کنه فقط خودش از چش افتاد 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

عزیزم چند بار اتفاق افتاد تاثیر داشت؟

3 بار اینا اتفاق افتاد 

اولین بار که فهمیدم چی بوده 10 11 سالم بود 

وقتی میخوابیدم در اتاق و قفل میکردم از همه مرد ها میترسیدم بعد ازدواجمم نمیتونستم با شوهرم رابطه داشته باشم حس میکردم اونم متجاوزه

واسه من تجاوز نبود تعرض بود ولی خب اونم دست کمی از اون نداره 

کاربری دست دو نفر 

پس داییم بود آره دست

پسر دایی منم به زور منو گرفت زیرش کلی زیرش دست و پا زدم تا تونستم فرار کنم انقد تقلب کردم نذاشتم دست بزنه حس خیلی بدیه درکت میکنم

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

پسر دایی منم به زور منو گرفت زیرش کلی زیرش دست و پا زدم تا تونستم فرار کنم انقد تقلب کردم نذاشتم دست ...

میدونی من خیلی کم سن بودم نمیفهمیدم چیه حتی چون عین داداشم میدیدمش 

ازدواج کردی ؟

کاربری دست دو نفر