2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم قیمت ماهی رو میگی 🐟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

تهران تا جایی که میدونم تمام شغل ها سی تومن رو داره تقریبا 

ی ذره کمتر یا بیشتر 

من خودم شغلم خویش فرمایی هست ولی از اطرافیانم که تهران سرکار هستن میپرسم اکثرا سی تومن رو دارن 

نمیدونم راستش رو بهم گفتن یا نه 

آخه خودمم خیای وقته درگیر این هستم که برم سر کار و حقوق شغل های دیگه رو زیاد میپرسم

شغل خودتون چیه گلم الان؟راضی نیستید ازش؟اگه دوست داشتید بگید البته

من بصورت پروژه ای کار میکنم، چون صنایع خوندم بخش های مربوط به رشته خودم رو توو پروژه های مختلف انجام میدم، مثلا ی شرکت داره طرح مینویسه بخش صنایعش رو انجام میدم

تا چند ماه پیش چون همزمان درس هم میخوندم خیلی درگیر شغل تمام وقت نبودم، ولی این چند ماه گذشته که دنبال کار بودم زیاد از بقیه میپرسم هرچند خیلیا اصلا جوابی نمیدن اما فکر می‌کنم غالبا حقوق بین 25 تا 35 تومن هست 

تهران تا جایی که میدونم تمام شغل ها سی تومن رو داره تقریبا ی ذره کمتر یا بیشتر من خودم شغلم خویش فرم ...

تهرانم ۲۲تومن شغل دولتی که ۱۷میلیون واریزی داریم بقیه کسوراته

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40