2777
2789

اگه پرخوری کنترل نمیشه ماده خوراکی رو عوض کن، هویج و خیار جاش بذار، دوتا هویج بجوی دندون و فکت خسته میشه وا میدب

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرخوری عصبی با روانشناس درست میشه، باید ببینی چه چیزی باعث میشه که ذهنت بهم بریزه و بری سمت خوراکی همونو درستش کنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
وای هویج و خیار بخورم اشتهام یجوری باز میشه و دلم ضعف میره ناجور

کاهو ببین یه کاسه بزرکاهو خورد کرده با سس ماست و آبلیمو بخور معده ور میشه دیگه درد میگیره اگه بخوای چیز دیگه بخوری، معدتو پر کن باهاش 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

پرخوری عصبی با روانشناس درست میشه، باید ببینی چه چیزی باعث میشه که ذهنت بهم بریزه و بری سمت خوراکی ه ...

خیلی موارد کوچیک و پیش پا افتاده باعث پرخوریم میشن

مثلا همسرم‌اگه دیر بیاد

بچم حرف گوش نکنه یا چیزای عادی تر حتی

وای هویج و خیار بخورم اشتهام یجوری باز میشه و دلم ضعف میره ناجور

من هویج و خیار رشته ای رنده میکنم، یا با پوست کن رشته رشته میکنم، با ماست یونانی و یکم عسل و یکم سرکه سیب سس درست میکنم و سالاد میخورم، اینجوری هم خوشمزه تره هم ادمو سیر میکنه

داخل سالادم دوتا تخم مرغ اب پز درشت خرد میکنم

کاهو، گوجه، هرچی دیگه خواستی هم بریز داخل سالاد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خیلی موارد کوچیک و پیش پا افتاده باعث پرخوریم میشنمثلا همسرم‌اگه دیر بیادبچم حرف گوش نکنه یا چیزای ع ...

خب بنظرم خیلی حساسی ، یا بهتر بگم ذهنتو گذاشتی روی کنترل کردن اطرافیانت، اگه تمرکزتو بیاری روی کنترل و مدیریت ذهن خودت حالت خیلی بهتر میشه

ما خودمون حرف خودمون گوش نمیکنیم که میگیم اینو نخور، بعد توقع داریم بچمون حرفمون گوش کنه؟

ببین حالا بچه اینکارو کنه یا نکنه خیلی فرقی نداره، خطر جانی که نداره، یا شوهرت دیر بیاد فوقش ترافیکه یا کارش طول کشیده

اینا چیز خاصی نیستن که ادم اعصابش بهم بریزه عزیزم