2777
2789
عنوان

بچه ها ی نفر پاچه ی شلوارمو قیچی کرده و کثیفش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست
منم اتفاقا دیروز میگفتم یک برادر دارم ارزو دارم ازدولج کنه بااین چیزها که میبینم و میشنوم میترسم دیگ ...

هرچی بشه تو خونش میگه این چشم دریده خواهرشوهرم حتما طلسمم کرده🤣🤣حالا من بدبخت درحال  فکر کردن اینکه فردا چی بپزم😅

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
بابا خیلی ترسناک بود من چه می‌دونم خب

بیخیال بابا قیچی شده برش دار بدوز بپوش ب این چیزا فکر نکن اینا انرژیه منفی دارن ،تا وقتی اعتقاد نداشته باشی ب این چرندیات هیچی نمیشه

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اتفاقا دیروز میگفتم یک برادر دارم ارزو دارم ازدولج کنه بااین چیزها که میبینم و میشنوم میترسم دیگ ...

خدا نکنه ی زنداداش اعتقادیم گیرتون بیاد ،ینی ببخشید بره دسشویی کج برینه میگه دعا گرفتن برام اینا😅

خدا نکنه ی زنداداش اعتقادیم گیرتون بیاد ،ینی ببخشید بره دسشویی کج برینه میگه دعا گرفتن برام اینا😅

دقیقا🤣🤣اگه شانس خوشرنگ منه بعید هم نیست اینجوری گیر بیاد😆😆ببخشبد بی ادبی میکنم، رنگ دستشوییشم تغییر کنه میگه حتما طلسم رو به خوردم دادن وگرنه همیشه این رنگی بود الان این رنگیه😅😅😅😅😅😅😭

دقیقا🤣🤣اگه شانس خوشرنگ منه بعید هم نیست اینجوری گیر بیاد😆😆ببخشبد بی ادبی میکنم، رنگ دستشوییشم تغ ...

اگر ی همچین موردی گیرتون اومد مطمعن باش عضو نی نی سایت😄

بابا چی میگید چرا به خودتون میگیرید 😂 

من ازدواج نکردم اصلا چرا فامیل شوهر بازی درمیاری

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

بابا چی میگید چرا به خودتون میگیرید 😂 من ازدواج نکردم اصلا چرا فامیل شوهر بازی درمیاری

من تورو نگفتم..برو بخون کامنتهای بالارو ببین اصلا جریان بحث چیه بعد اینو بگو..