2777
2789

نمی‌دونم کار کی بوده 

این طلسمها یا چیه

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمنی قیچی هست. گربه یا سگ نیست؟؟

بله 

اصلا تو خیابون نبوده که گربه یا سگ باشه 

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

فقط تو نی نی سایت که همه چیرو ربط میدن ب طلسمو دعا خدایی😄

دقیقا... همه چیز رو ربط میدن به طلسم اونم از ناحیه خانواده شوهر😁😁😁دیروزم یکی مربا درست کرده بود خراب شده بود میگفت طلسمه خانواده شوهرم فکر کنم طلسم درست کردن این کپک زده🤣

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
فقط تو نی نی سایت که همه چیرو ربط میدن ب طلسمو دعا خدایی😄

بابا خیلی ترسناک بود من چه می‌دونم خب

ببین قیچی صاف میچینه اگه دندونه ای باشه شاید موشی چیزی. کجا بوده شلوارت. ادم غریبه اومده؟

تو خونه

نه 

دقیقا... همه چیز رو ربط میدن به طلسم اونم از ناحیه خانواده شوهر😁😁😁دیروزم یکی مربا درست کرده بود خ ...

بابا همچین چیزی تا حالا ندیدم خب

دقیقا... همه چیز رو ربط میدن به طلسم اونم از ناحیه خانواده شوهر😁😁😁دیروزم یکی مربا درست کرده بود خ ...

خداروشکر زنداداشم تو سایت نیست وگرنه الان ما ی دعا نویس حرفه ای ب شمار میرفتیم😂

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
خداروشکر زنداداشم تو سایت نیست وگرنه الان ما ی دعا نویس حرفه ای ب شمار میرفتیم😂

منم اتفاقا دیروز میگفتم یک برادر دارم ارزو دارم ازدولج کنه بااین چیزها که میبینم و میشنوم میترسم دیگه دعا کنم زن بگیره میترسم انگ دعانویسی بهم بخوره😅😅😅😅

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰