2777
2789
عنوان

دخترم پنج سالشه خیلی پرخشگره

71 بازدید | 7 پست

مخصوصا از وقتی میره پیش دبستانی .مربی بشدت ازش راضیه میگه با ادبه ساکته درسو گوش میده حالا بعضی بچها تو کلاس واقعا پررو و بیش فعالن اذیت میکنن .الانم از ظهر دنبال اینه گیر بده دعوا درست کنه چندین بارم محکم منو زده یا دخت  کوچکم رو نمیدونم چجوری باهاش رفتار کنم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی مثلا؟ میدونین خیلی زود رنجه ی دختر توکلاسشون هس اذیت میکنه همه رو

میگم مثلا شاید رفتار همون دختر یا شخصی دیگه تو کلاسشون یا... کلا پرخاشگری تو این سن دلیل داره 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

شاید شما باهاش زیادی پرخاش کردی عزیزم که اینم اینجوری شده یا مابین دوتا فرق نذاشتی؟؟ اخه منم یک پنج ساله دارم یک یکساله و نیمه یکی دودفعه ناخواسته به اون کوچیک توجه کردم اینم حسادتش گل کرد گفت فلان چیز رو بهم بده گفتم الان وقتش نیست اینم گفت اگه ندی منم فلانی رو میزنم اونجا بود که فهمیدم حسادت کرده و الان دیگه خیلی حواسم هست به اینکه این حسش رو تحریک نکنم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
میگم مثلا شاید رفتار همون دختر یا شخصی دیگه تو کلاسشون یا... کلا پرخاشگری تو این سن دلیل داره

الان دوستانه ازش پرسیدم زد زیر گریه میگه اون دختر اذیت میکنه میاد وسایلم رو میبره بزور

شاید شما باهاش زیادی پرخاش کردی عزیزم که اینم اینجوری شده یا مابین دوتا فرق نذاشتی؟؟ اخه منم یک پنج ...

ن اخه دوروزه فقط اینجوره حتی با باباش هم پرخاش میکنه بخدا اصلا ب دومی توجه نمیکنیم ب خاطر این 

ن اخه دوروزه فقط اینجوره حتی با باباش هم پرخاش میکنه بخدا اصلا ب دومی توجه نمیکنیم ب خاطر این

باهاش صحبت کن ببین چی اذیتش کرده..از راهی که دوست داره وارد شو برای صحبت کزدن..من مثلا پسرم عشق پاستیل. هرکاری بخوام بکنه بهش میگم پاستیل بهت میدم 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰