2777
2789
عنوان

خاله ام به مادرم فحش بد داد

191 بازدید | 15 پست

یکی از خاله هام کلا روانیه مشکل داره ،از اول باهم قهر بودن

امروز اومد خونه مادربزرگم با مامان بحثش شد به مامانم یه فحش خیلییی بد داد 

از وقتی فهمیدم اعصابم خرابه ،میخوام زنگ بزنم هرجی از دهنم درمیاد بهش بگم مامانم نمیزاره میگه حامله ای اون بی آبروعه برمیگرده بدار جوابتو میده میگم بیا برو ازش شکایت کن میگه نه جلو فامیل آبروش میره

چی گفته؟میتونی بگی

باید زنگ بزنی به ارومی باهاش حرف بزنی سعی کن تحریکش کنی فحش بده صداشو ضبط کن شکایت کن

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

تو مشکلات دوتا خواهر به هیچ وجه دخالت نکن من دخالت کردم رسواییش برام موند چون مادرو خالم اشتی کردن فقط من شدم ادم بده 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نگو ،بخصوص اگه حامله ای....

ادم بی بندو بار و بی رگ که با حرف و فوش چیزیش نمیشه ....صبر کن تا به وقتش 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
تو مشکلات دوتا خواهر به هیچ وجه دخالت نکن من دخالت کردم رسواییش برام موند چون مادرو خالم اشتی کردن ف ...

به مامانم فحش ناموسی داده در حدی اعصابم خرابه میتونم برم لت و پاره اش کنم

زنیکه خراب ،ک و ن د ه

همین کارو که گفتم بکن

جرمش خیلی بالاست براش

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

به نظرم دخالت نکن.مادرت خودش باید از پس خودش بربیاد نه شما

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
تو مشکلات خواهرا دخالت نکن عزیزم.. هرچقدر هم ناراحت بشی.. بعدا آشتی میکنن ولی دل خالت با تو صاف نمیش ...

به مامانم فحش ناموسی داده نمیتونم از ذهنم پاک کنم

یعنی انقدر ناراحتم دست من بود یدونه میزدم تو گوشش

فحش ناموسی بد داده

باشه دوتا خواهرن ، مادرتم خودش زبون داره و اصلا نباید بهتون چیزی میگفت ....فوش باد هواس عزیزم وقتی هیچ کار از دستشون برنمیاد برای تخلیه مغز و دل پوسیده اشون فوش میدن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....