2777
2789

وکنکور قبول بشم و خوانوادمو خوشحال کنم 

یکی فامیلامون دخترش دندون پزشکی قبول شده 

مامانم تو اتاق بود داشت با گوشی صحبت می‌کرد بعدش نمیدونست که من پشت درم به بابام گفت مردم بچه دارن ما هم بچه داریم 

کاش اصلاً من بچشون  نبودم و یه دختر درسخون و دکتر داشتن نه من بی عرضه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اندازه مامان بابای اون فامیلتون برات هزینه کردنو وقت گذاشتن؟؟؟!  

مطمئنا نه 

ببین خودخواهیه ولی از منی که ازت بزرگترم بهت نصحیت، واسه شادی هیچکسسسسسس الا خودت تلاش نکن، حتی پدرومادر 

چطور به این نتیجه رسیدی که بی عرضه ای؟ اول حرف کسی برات مهم نباشه خودتو اولويتت قرار بده درس دوست داری اگه آره بشین بخون دوست نداری برو کلاس موسیقی رشته یا کاری که دوست داریو پیدا کن توش پیشرفت کن 

و از همه مهم تر تلاشتو بکن ولی به خودت سخت نگیر خودخوری نکن سلامتیتو قربانی نکن

تهش همه پدر مادرا دوست دارن بچشون شاد و سلامت باشه از این حرفام در تمام طول زندگیت زیاد میشنوی با فکر بهش خودتو عذاب میدی روانتو داغون میکنی بعدم جسمت تجربه دارم باور کن هیچی مهم تر از خودت نیست

عزیزم تو مجبور نیستی عقده های اونا رو قبول شی و بهش برسی مگه خودشون دکترن؟

چون اونا آرزوی پزشکی داشتن و بهش نرسیدن 

از من توقع دارند که دکتر بشم ولی کاش منم  تجربی میرفتم و علاقم و آرزوهام به درک فقط این که لبخند و رضایت اونا رو ببینم کافیه

اندازه مامان بابای اون فامیلتون برات هزینه کردنو وقت گذاشتن؟؟؟! مطمئنا نه ببین خودخواهیه ولی از منی ...

اون پدرش مهندسه مادرشم پرستار 

بیش از از چند میلیون خرج دوره آموزشی و کتاب هاشه

اما من .........

اندازه مامان بابای اون فامیلتون برات هزینه کردنو وقت گذاشتن؟؟؟! مطمئنا نه ببین خودخواهیه ولی از منی ...

تنها دلیل زنده بودن و ادامه دادنم خانوادمه 

از بچگی وابسته بودم بهشون و هر کاری که اونارو خوشحال بکنه انجام میدم 

دست خودم نیست 🥲🙃 از بچگی تو ذهنم حک شده که  هیچ وقت به خودت توجه نکن خودت مهم نیستی نظر و علاقت مهم نیست بلکه  رضایت و خوشحالی پدر و مادرت مهمه