2777
2789
تهران چی آوردی عزیزم اگه دولتی تهران آوردی برو شاید انتقالی دادن

علوم تربیتی .

اخه همه‌چیز در حد احتماله شاید اصلا ندادن . نمیدونم چیکار کنم ، حداقل تا دی صبر کنم ببینم چی میشه نشد پیام نور میرم دنبال علاقم . نه تنها من هممون برای ایندمون هدف داشتیم و روش حساب باز کرده بودیم ، بااین حرف مشاورم من خودمو کجاها تصور میکردم:)) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا لطفاااا اگر میتونید کمکم کنید 

من 402.403کنکور دادم ولی واقعا حوصله خوندن نداشتم و یجورایی از درس خوندن خسته شده بودم و هی با خودم میگفتم خب فوقش میرم آزاد بعد الان که یک ساله رفتم آزاد رشته حسابداری هر روزش برام عذابه و خیلی سخته برام که چرا تلاش نکردم الان تصمیم گرفتم بخونم نظرتون چیه؟

خداجونم خودت کمکم کن به هدفم برسم🌸🤲🥰
آخ خدا ، کاش میتونستم از کارای سنجش سردر بیارم . دلم بد شکسته

اصلا ادن نمیفهمه با چه اصولی اینا قبولی میدن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
با ۲۰۰۰ هیچکدوم از دانشگاه های دولتی تهران نمیشه حقوق خوند

رتبشو خودش گفت ۲۰۰۰الانم عکس قبولیشو گذاشته نوشته روش: حقوق اسلامی دانشگاه شاهد تهران روزانه نیمسال اول

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم