2777
2789
عنوان

نامزدم خودخواه

119 بازدید | 10 پست

من هرجا میرم به نامزدم اطلاع میدم اونم میده بعضی اوقات ولی من واقعا هرجا برم میگم نگم ناراحت میشع 

امروز من باشگاه بودم گفتم بزار ببینم چیکار میکنه پیام داد گفت اره رفتم برای انجام ی کاری گفتم اهان گفت الان یعنی چی گفتم برگشتی گفت با اجازه ات گفتم اجازه نمیخواد تا نگم چیکار میکنی ک از حالت با خبر نیستم بحث کرد

گفتم اگ چیزی میخواد باشه دو طرفع باشه توام از روزمرگی من اطلاع نداشته باش مگ ی پیام چقدر وقتتو میگیره پنج ثانیه

گفت تو داری منو از رابطه زده میکنی هزازتا حرف بهشم زنگ زدم جواب نداد پیام داد نمیخوام صداتو بشنوم ولم کن الان من چیکار کنم حرف بدی ک نزدم چی بهش بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه از حال هم باخبر باشید خوبه،ولی اگر حالت کنترل گری داشته باشه یا بخواد حالت اجازه گرفتن باشه حس خوبی نمیده

مگه بچه اید که هر جا بخواین برید باید از هم اجازه بگیرید؟دوتا آدم عاقل و بالغید،در مورد کارها و روزمرگی هاتون باهم حرف بزنید ولی همدیگرو سین جیم نکنید،بازجویی نکنید،کجابودی؟چرا رفتی؟چرا نگفتی....

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
جدی میگیرم چون سه سال تمام باهامیم

جدی بگیر خوبه . ولی اونیکه بخوادت میاد خاستگاری سه سال دوست نمی مونه ! هواست باشه بره تو داغون میشی پسرا براشون مهم نیس

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏