2777
2789
من یه ماجرای واقعی که برام پیش اومده بود رو تعریف کردم و گزارشم رو زدن اون کاربریم کلا درجا با اولین ...

مثل من یچیزی تعریف کردم بار اول شروع کردن مسخره کردن منم دعوام شد فحش دادم که البته خوب کاری هم کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو بار. بار اول به خاطر اینکه در مورد نی نی یار تاپیک زدم و گفتم، چرا اینقدر تاپیک ها و عکس ها رو کنترل میکنید و دیر منتشر میکنید. بار دوم هم یه کاربر،مادر خراب در مورد بستنی میهن تاپیک زده بود و بهش گفتم تاپیک رو قفل کن تا تعلیق نشی. هی خودشو میزد به نفهمی و همش میپرسید چرا؟ دلیلش چیه؟ وقتی در موردش توضیح دادم، دو هفته تعلیق شدم. اسمش هم یادم نبود که برم مادرش رو ... کنم.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

تا دلت بخواد

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خوابام تعبیر میشد یه چندسالی بود مثل اتفاقات بزرگ مثل زلزله

اینکه عجیب نیست، منم قبل از جنگ با اسرائیل خواب دیدم دوتا هواپیمای جنگی سیاه دارن بهمون حمله میکنن که یکیش برای امریکاست یکی اسرائیل، یک هفته بعدم جنگ شد