2777
2789

خانوما من دوتا رشته قبول شدم پرستاری ازاد شهر سمنان(شهرخودم) و بهداشت محیط روزانه دانشگاه شهید بهشتی تهران که دانشگاه تاپی هست و رتبه دو کشور رو داره

ابنم بگم شهریه ازاد برام مهم نیست پس اینو در نظر نگیرید فک کنید هردو دولتی ان

حالا علاقه من: به دروس حل مسئله علاقه بیشتری دارم که توی مهندسی بهداشت بیشترهو تو پرستاری کلا نیست 

توی هردو رشته هدفم ادامه تحصیل تا دکتراس 

خودم دلم با مهندسی بهداشته چون دانشگاهش عالیه اما بازارکارش میگن کمتره از پرستاری 

میخوام مهاجرت کنم اما باپرستاری دوست ندارم چون میگن اونجا حمالی و.. هست و مثلاً میخوام برا ارشدد یا دکترا مهندسی برم 

حالا شما بگید چیکار کنم خیلی مضطربم همش میترسم یه انتهابی کنم و پشیمون بشم 

ابنم بگم مسیله مهاحرت برای من طچری هست که خانوادم مخالفن اما اگه فاند بگیرم احتما زیاد قبول میکنن و اگه فول فاند باشه که صد در صد قبول میکنن یعنی میخوام بگم اینطور نیست که قطعی قطعی باشه 

پیشاپیش ممنون از نظرات ارزشمند تون🤍🤍🌱

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

رتبه ات چند شده عزیزم ؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلومه پرستاری آزاد

همرو خوندید؟ اخه خیلی از پرستاری بو میگن بعدم من اگه قرار باشع برم دیگه تو خارح فرقی ندارن این رشته ها باهم

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

با این طرز صحبتت راجب پرستاری برو همون بهداشت که بعدا مث خر تو گل بمونی و هیچ جا کار نداشته باشی😂حمالم هفت جدته بدبخت الان بهداشت با این بازار کار کمش بیشتر حمالی میکنه تا نرس😁

مهندسی بهداشت ...همونی ک دلت میگ و اینکه حقوق  پرستار و اونی ک تو بهداشت کار میکنه خیلی تفاوت نداره...

تو همین ک با افراد موفق تر از خودت ارتباط بگیری خیلی عالیه درمورد مهاجرت با رشته مهندسی بهداشتم تحقیق کن ببین میتونی باهاش بری پزشکی تو خارج...