2777
2789
عنوان

تعمیر لوازم خانگی در خانه

49 بازدید | 7 پست

سلام به همه 🌸

کسی تجربه خوبی از تعمیرکار لوازم‌خانگی مخصوصا تو تهران داره؟

لباسشویی‌مون یه دفعه وسط کار از کار افتاد و دیگه آب هم تخلیه نمی‌کرد.

چند نفر گفتن باید ببرم تعمیرگاه ولی راستش از باز کردن و جابجایی‌اش می‌ترسم😩

شماها معمولاً چجوری تعمیرکار پیدا می‌کنید؟ از سایت، آشنا یا این پیج‌هایی که جدیداً تو اینستا فعالن؟

من یه سایت دیدم به اسم تعمیرآنلاین که خدمات تو خونه هم انجام میدن و ظاهراً ضمانت هم داره، کسی تا حالا ازش استفاده کرده؟

از کجا مطمئن می‌شین تعمیرکارشون قابل اعتماده؟ مخصوصاً برای وسایل گرون مثل یخچال یا ظرفشویی.

من برای ماشین ظرفشوییم مشکل پیش اومد یکی از آشنایان تعمییرکار فرستاد، اومد چک کرد گفت باید دستگاهو ببریم تعمیرگاه. قبل از بردن دستگاه خودمم سرچ کردم سایت تعمیرآنلاین رو پیدا کردم، پیجشونو هم تو اینستا دیدم. درخواست دادم، اومدن خونه بی دردسر درستش کردن. هزینش هم خوب بود من راضی بودم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای ماشین ظرفشوییم مشکل پیش اومد یکی از آشنایان تعمییرکار فرستاد، اومد چک کرد گفت باید دستگاهو ب ...

مرسی که تجربت رو گفتی. سایتشونو دیده بودم ولی مطمئن نبودم. خیلی میترسم آخرش کلی خرج رو دستم بزارن و باز خراب شه.

مرسی که تجربت رو گفتی. سایتشونو دیده بودم ولی مطمئن نبودم. خیلی میترسم آخرش کلی خرج رو دستم بزارن و ...

آره می‌فهمم
منم همین فکر رو می‌کردم، نظرات سایتشونو چک کردم خوب بود. ریسک کردم ولی وقتی اومدن خونه همه چیز شفاف و درست بود. هزینه‌شون هم منطقی بود و خیالم راحت شد

ببین پیام بده خصوصی شمارشو بدم خودتون هماهنگ کنید من به شرکت زنگ زدم بلایی سرم اورد که کارم به شکایت کشید و شرکت مجبور شد 60درصد اضافه که گرفته بودو پس بده اما این تعمیرکاره عالیه و چندبار اومده کار لوازم مارو خونه انجام داده رفته هزینشم از همه جا منصفانتره

آخری

منم همین مشکل رو داشتم و از سرویس در محل تعمیرآنلاین استفاده کردم. خیلی راحت اومدن خونه، درستش کردن و برگه ضمانت هم دادن. هزینه هم منطقی بود 👍

البته تصمیم با خودتونه، ولی تجربه من خیلی خوب بود.