2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا چه حرفیه 

الان حامله ای احساساتت زیاد شده و حساس شدی برا همین به این چیزا فکر میکنی 

بذار بیاد دنیاتو عوض میکنه 

ان شالله بسلامتی فارغ میشی 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اخه الان با بچه زیاد اکثرا مخالفن .منم خدا خاسته حامله ام با کاندوم جلوگیری داشتیم

خواهش میکنم ازت مادر قوی باش .....ی ادم نباید بذاره دیدگاه و نظر دیگران درموردش بهمش بریزه ....چی بهتر از اینکه خدا ی فرشته بهتون هدیه داده ،مطمئن باش خدا صلاحت را میدونسته و همون بچه حتما حتما باید به این دنیا میومده ک یا رسالتی برعهده داره یا میخواد رسالت شمارو به تکامل برسونه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اخه الان با بچه زیاد اکثرا مخالفن .منم خدا خاسته حامله ام با کاندوم جلوگیری داشتیم

اکثرا مخالف نیستند عزیزم، جو رسانه ای هست

و مارپیچ سکوت یک عده کثیری که اتفاقا موافق هستند.

امتحان بزرگ ما هم مبارزه با این جو رسانه ای غالب هست.

من محجبه هستم الحمدلله و میرم بیرون مردم از حجابم خوشسون میاد، امل تو نینی سایت فلان کاربر میگه میخوام‌ محجبه بشم نکنه مسخره ام کنند؟! به این میگن جنگ روانی و رسانه ای. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه زیاد پنج تا به بالا 

نه دوسه تا😐

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چقدر نظر مردم برات مهمه 

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

نه منم دوتا بچه دارم تاحالا کسی مسخرم نکرده بجز یه دکتر عقده ای

چی گفت؟

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

مبارک باشه 

من چهارتا دارم .

به دیگران ارتباطی نداره .

خوش باشید

تازه تو مجازی میپرسن افغانی هستی 

یه ذره فکر نمیکنن شاید مایه دار بچه دوست باشم .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .