2777
2789

دلم میخواد عکسشو بذارم

ساده ترین دختری که به عمرم دیدم اینه

نه ارایش نه لباس گرون

با یه تیشرت و شلواره کل عمرش

بعد تو تنیس که میرفتم آشنا شدیم و دیگه دوست موندیم

حالا فهمیدم سود خالص کارخونه اشون سالی ۳۰ تا ۵۰میلیارده

خودشم با باباش کار میکنه 

بعد چندوقت به من گفت

حالا یه عده بلاگر گدا تو ایستاگرام از ته دغوزآباد به بقیه حس ناکافی بودن میدن

با ماشین اجاره ای و قیافه ها پر از آرایش و لباس های مارک چسی ناشتا میان و بقیه رو از زندگی شون ناراضی میکنن

در باطن ام بدبخت ترین هستن

بعد یکی مثل دوست من بعد دوسال از دهنش در رفت که شغلشون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستتون اصالت داره ، بلاگره بدبخت بودن ،ازاونا ک گیر ی هزارتومن بودن و یهو زدن او کار جلف بازی و دیوانگی برای اینکه معروف بشن ....، تو فامیل همسرم باورت نمیشه ۸۰درصد همینن همه میلیاردر، همه بااصالت و همه خاااااااااکی ......

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بخاطر اینه ک اونا قبلا گدا بودن بعد معتبر شدن 

ولی دوستت زاده همچنین خونواده ای بوده از اول پس مسلما ادا نداره و تازه ب دورا رسیده نیست

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها ،ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند

واقعیت اینه، اونی که همیشه داشته، داشته‌هاش به نظرش چیز عجیبی نمیاد که بخواد بکنه تو چشم مردم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
فرق بین یه ثروتمند اصیل و یه پولدار نو کیسه زمین تا آسمونه.تا حالا دیدی کسی با خوردن آب خنک پز بده؟ن ...

بعد اصلا لباس پوشیدنش

انقدر ساده میگرده که من فکر میکردم پول کلاس هارو از کجا میاره 

واقعا تصورم این بود از من پولدارترم 

انقدر رفتار خاکی ظاهر ساده داشت 

شریک شوهرمنم ۸۰سالشه اونوقت پدربزرگش پزشک بوده یعنی ببین اصالت خانوادگی رو زمانی که توشهرمون ۴تادکتربوده پدربزرگش دکتربوده خانمشم همین سنا بادکتری ازفرانسه خونه داره.اونوقت طرف دلنشگاه تورقوز آبادمدرک گرفته فکرمیکنه حیف میشه اگربخوادخونوادش اولویتش باشن

بعد اصلا لباس پوشیدنشانقدر ساده میگرده که من فکر میکردم پول کلاس هارو از کجا میاره واقعا تصورم این ب ...

البته یکی دوستای شوهرمنم که وحشتناک پولداربود همینجور ساده میگشت و شوهرم فکرمیکرد از زهد وشخصیتشه بعدها فهمید وحشتناک خسیسه

البته یکی دوستای شوهرمنم که وحشتناک پولداربود همینجور ساده میگشت و شوهرم فکرمیکرد از زهد وشخصیتشه بع ...

نه این خسیس نیست

عقده توجه نداره اخه دختر ۲۱ ساله دیدی انقدر ساده بگرده