2777
2789
عنوان

چند سالتونه و چه سنی بچه دار شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 108 پست
۳۱سالمه ۱۳عروس شدم ۲۰پسرم به دنیا اومدخدت رو شکر راضیماززندگی بالا پایین داره ولی قشنگه

عزیزم. خداروشکر که راضی هستی

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایلش خودم اذیت بودم بیشتر تا اونا بخاطر ویار و تهوع وحشتناکمم ولی خب اونا هیچوقت نه بمن نه ب شوهرم ...

خوبه که اینطورن،خانواده ما بشدت سخت گیرن،یعنی الان برای خواستگاری دو سه ساله عذابی نمونده نکشیده باشم وای به حال بعدش😂

منم ۴۱سالمه و باتوجه به شرایط زندگی به بچه فکر نمی کنم و البته راضیم

کلا دوست نداری بچه بیاری؟ ولی خب مهم اینه خودتون چجوری راضی هستین

مرکزی ناباروری بود دکتر دایی اسمش بزنی میاره تو گوگلاره میگم خداخواسته. اصلا نمیشه ناخواسته اسمشو بذ ...

خوبه راحت قبول کردی. من دوران عقدم همش استرس داشتم😅

خوبه که اینطورن،خانواده ما بشدت سخت گیرن،یعنی الان برای خواستگاری دو سه ساله عذابی نمونده نکشیده باش ...

اصلا بخاطر این قضیه اسپرم صفر همه خوشحال بودن تا ناراحتتت چون اصلا فکر نمیکردیم بچه ای در کار باشه تا اخر عمرمون. بعد که اینجوری شد قشنگ انگار معجزه به چشم دیده باشیم.

اااا ان شالله که خیر باشه و همون که صلاحته پیش بیاد واست😍

الان خونه پدرت حس بدی نداری؟من مجردم همیشه میگم باردار بشم سمت خونه پدرم نمیام😂

فکر میکنی. ازدواج کنی خیلی راحت میشی و این چیزارو قبول میکنی😂

کلا دوست نداری بچه بیاری؟ ولی خب مهم اینه خودتون چجوری راضی هستین

دوست داشتم ولی همسر بیخیال و خودخواه که با وجود شغل خوب همچنان میخاد مستاجر و بدون ماشین باشه منو ب جایی رسونده که به بچه فکر نکنم