2777
2789

گفت خواهرم زنگ زد گفت دیگه نمیایی سر بزنی بهمون منم بهش گفتم من دیگه متاهل ام بخام بیام با زنم میاد بعد من گفتم خب خواهرت چی گفت گفت اون چیزی نگفت دیگه بعد میخام ب شوهرم بگم یعنی ایقد سخت بود ک خواهرت نگفت با زنت بیا خب چ اشکالی داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوشم نمیاد هر وقت دلم برا داداشم تنگ شد 

زنش رو هم بیاره

همسرمم ازاده هررررر وقت دوست داره بره پیشه خواهرشه

طرف ازدواج کرده لازم نیست ۲۴ ساعته قفل شه به همسرش

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

من خوشم نمیاد هر وقت دلم برا داداشم تنگ شد زنش رو هم بیارههمسرمم ازاده هررررر وقت دوست داره بره پیشه ...

تا حالا شده تو عقد خواهر شوهرات بهت بی احترامی کنن کم محلی کنن؟ اگر بودن چیکار کردی؟ 

تا حالا شده تو عقد خواهر شوهرات بهت بی احترامی کنن کم محلی کنن؟ اگر بودن چیکار کردی؟

توام سرد باش 

البته با سیاست

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

شوهرت خیلی بی سیاسته

الان ناخواسته کاری کرده که شما تو چشمشون بده بشی 

تحت عنوان 

پعع جز زده هنوز نیومده کاری کرده که داداشم بدون اجازش نمیاد خونمون

بعدشم یه روزای هست من تنهایی میرم خونه خواهرم و واقعا مشکلی نمیبینم که شوهرمم تنهایی بره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب چطوری با سیاست یادم بده تو تجربه داری متاهلی نشون منم بده

من ۱۸ ساله متاهلم

ببین پیش شوهرت از مادرش و خواهرش اصلا بد نگو

اتفاقا گاهی هم یه تعریف ریز هم بکن

ولی وقتی اونا رو دیدی یه سلام علیک سرد 

ولی همون موقعه با همسرت گرم باش

حالا دیگه هر چی اونا بیان پیش شوهرت ازتو بد بگن

شوهرت باور نمیکنه 

چون نسبت به تو یه ذهنیت دیگه داره

من ۱۸ ساله متاهلمببین پیش شوهرت از مادرش و خواهرش اصلا بد نگواتفاقا گاهی هم یه تعریف ریز هم بکنولی و ...

وای نمیدونی مادر نداره ولی خواهر هاش فتنه هستن فقط دلشون میخاد با بردار خودشون خوب باشن و عروس فقط بهشون بگه چشم 

وای نمیدونی مادر نداره ولی خواهر هاش فتنه هستن فقط دلشون میخاد با بردار خودشون خوب باشن و عروس فقط ب ...

همین روش رو برا خواهرهاش پیاده کن