2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم💔

من آرزو داشتم فرهنگیان قبول بشم اما با رتبه۱۳۰۰حتی یه دعوتم نشدم🥲عمیقا حالتو میفهمم خیلی سنگینه

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
عزیزم💔من آرزو داشتم فرهنگیان قبول بشم اما با رتبه۱۳۰۰حتی یه دعوتم نشدم🥲عمیقا حالتو میفهمم خیلی سنگ ...

وای رتبت که خیلی خوب شده چطور ممکنه🥺🥺🥺🥺

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
میدونی چیهآدم میسوزهاین همه زحمت بکشخب نشدبعد همه مسخره کنن

اره واقعا 

میفهممت خیلی سخته

با تمسخر بهت بگن فلانی توکه میخواستی دکتر بشی چی شد پس

انسانی بودی

اره منطقه یک🥲💔

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
وای رتبت که خیلی خوب شده چطور ممکنه🥺🥺🥺🥺

نمیدونم بگم حکمت قسمت تاوان...🥺😔من حتی رتبه کشوری هم داشتم استعداد درخشان فرهنگیان ثبت نام کردم اونم دعوت نشدم🥲💔انشالله خدا به دل شما و من و همه نگاه کنه عزیزم❤️حقوق قبول شدم

نمیدونم بگم حکمت قسمت تاوان...🥺😔من حتی رتبه کشوری هم داشتم استعداد درخشان فرهنگیان ثبت نام کردم او ...

مبارک باشه به نظرم حقوق که خیلی بهتره البته دیگه علاقه خودته ایشالا موفق باشی همیشه