2777
2789

تاپیک قبلیم که از گول زدن مردم برای کراتینشون گفتم که چطوری موی وز یه نفر رو سشوار کردن آب پاشیدن فیلم گرفتن بذارن توی اینستاشون

بعد این آرایشگاهه دست شویی هاش توی حیاطشه من تو طبقه زیر زمین بودم اونجا لاینی بود که من کار داشتم و به حیاط دید داره،دیدم یکی از این رنگ کار هاشون اومد یه قوطی اکسیدان برندcdcکه برند خیلی عالیه رو با یه گالون از اکسیدان پادینا ایرانی که ارزون ترین ایرانیه پر کرد رفت🤯😳وااااای تو ظاهر و جلوی مشتری می خوان بگن برند گرون میزنن ولی ارزون ترین مواد رو میزنن

داشتم شاخ در میاوردم،من بعد کارم رفتم با رنگ کاره الکی در مورد رنگ کردن موهام صحبت کنم که یه نگاهی بتونم به کمد رنگ ها و باقی وسایلش بندازم،تو کمدش همه رنگ های پادینا بود،پودر دکلره های ایرانی حتی بعضی تو پلاستیک انگار فله ای بودن

اسم آرایشگاهم میگم ستاره فرهنگ توی خیابون دردشت

حالا قیمت بهم چقدر داد،موی من تا خط سوتین واسه دکلره و رنگ گفت ۱۱ ملیون

۱۱ ملیون واسه این مواد ایرانی

واااااای چه کارایی میکنن،قشنگ مردم رو گول میزنن

مردم رو گول میزنن و چه پولایی از مردم میگیرن

اصلا دیگه نمی تونم به آرایشگری اعتماد کنم احساس میکنم همشون شارلاتانن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

کلاش هستن دیگه اکثرا

با عزیزم و گلم سر ملت رو شیره میمالن:)

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاش هستن دیگه اکثرابا عزیزم و گلم سر ملت رو شیره میمالن:)

واقعا

همش اولش از سر کولت بالا میرن بعدش که کارت رو خراب کنن و اعتراض کنی می بینی چه بی چاک و دهن های عوضی هستن

باید پیش کسی که میری کاملا اعتماد داشته باشی بهش من پیش یکی میرم از دوستای مامانمه همه وسایلش پلمپ و یه بار مصرفه مثلا اکسیدان هاش از اون یه نفره هاس و بهترین برند واقعا کارش عالیه

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

به نظرم دفعه بعد جایی رفتی باید بگی رنگ و مواد خودم میارم

امروز بهشون اینو گفتم،گفتم مواو رو خودم بیارم گفت نه ما مواد از بیرون قبول نمی کنیم مواد خودمون فلانه بیساره

موادشون رو هم که دیدم همش پادینا بود،نمی خوان از پول مواد بگذرن اونطوری باشه باید یه بخش کمی مزد دست بگیرن اینا کلی از پولی که میگیرن رو فقط میگن پول مواده که دورغ محضه آشغال ترین مواد رو مصرف میکنن خدا تومن پول میگیرن

واقعاهمش اولش از سر کولت بالا میرن بعدش که کارت رو خراب کنن و اعتراض کنی می بینی چه بی چاک و دهن های ...

چون اکثرا هم اهل روابط آزاد و .. هستند

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

پول حرومو خوب میخورن دیگه بدون هیچ زحمتی...

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.