2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی میشه اگه فردا از سایت خبری شد ب منم بگی

باشه عزیزم تو هممون ذخیره ایم از طریق این تاپیک در ارتباط باشیم هرکدوممون خبری گرفتیم به بقیه هم بگیم که چیکار کنیم

کاربری دست دو نفره دوستان

اره همینو میگن ولی شما میدونی باید چیکار کنم؟ دانشگا محل قبولیم بیشتر از 1000 کیلومتر بام فاصله داره ...

توی سایت دانشگاه نگاه کن ببین شماره نذاشتن ؟ اگه گذاشته باشن زنگ بزن سوالاتو جواب میدن 

اگرم نبود برو تو اینستا پیج دانشگاه رو دپیدا کن از تو فالوراش به چند تا از دانشجو هاشون پیام بده سوالاتو بپرس گلم

https://www.karzar.net/224763

اره همینو میگن ولی شما میدونی باید چیکار کنم؟ دانشگا محل قبولیم بیشتر از 1000 کیلومتر بام فاصله داره ...

وای منم ۷ ساعت با دانشگاه فاصله دارم زده فاقد خوابگاه باید برم ببینم مسدن یا نه

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

وای منم ۷ ساعت با دانشگاه فاصله دارم زده فاقد خوابگاه باید برم ببینم مسدن یا نه

میگن تو همه شهرا واس دخترا خوابگاه خودگردان هست نگران باش بازم یه پرس و جویی بکن

کاربری دست دو نفره دوستان