2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خیلییی بد انتخاب رشته کردم 😭😭😭😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 27 پست
کاش بمیرم بخدا از رشتم راضی بودم تا اینکه فهمیدم دوستم چی قبول شده

چی قبول شده؟

منم دوست دارم بمیرم

توهم شهر خودت اوردی؟

کلی موقعیت خوب از دست دادم رسیدم به رشته ای که همیشه ازش متنفر بودم 

فک میکنن خنک بودم قبول نشدم ولی بخدا من گفتم بازار کار داره حالا دوستم میگه رشته علوم تربیتی فکر نک ...

عزیزم واقعا ادما اونقدری ک ما فک میکنیم ب ما فک میکنن فکر نمیکنن

رها کن این حس مزخرفو با حال خوب برو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی قبول شده؟منم دوست دارم بمیرمتوهم شهر خودت اوردی؟کلی موقعیت خوب از دست دادم رسیدم به رشته ای که هم ...

آمار 😭😭💔بعد علوم تربیتی رو بعدش زدم نه شهر خودمون نیس یه ساعت راهه تا اونجا

چی قبول شدی 

بیا باهم گریه کنیم😭😭😭😭💔

آمار 😭😭💔بعد علوم تربیتی رو بعدش زدم نه شهر خودمون نیس یه ساعت راهه تا اونجاچی قبول شدی بیا باهم گ ...

نه دوستت و میگم

منوشهر خودم آوردم حالا خانوادم میکن باید چادر سرکنی واقعا دوست دارم بمیرم همین روزا

مت بهداشت😭😭 پرستاری مامایی نزدم

فرهنگیان می‌آوردم نرفتم

هوشبری تهران سپاه دعوت شدم نرفتم

آخر اینو آوردم آرزوم مرگمه😭😭😭

نه دوستت و میگممنوشهر خودم آوردم حالا خانوادم میکن باید چادر سرکنی واقعا دوست دارم بمیرم همین روزامت ...

اون علوم تربیتی 

وایی چ بد حالا خداروشکر بهداشت براش کار هس غصه نخور😭😭😭💔

مبارکه ، رشته خوبیه 

حتما قسمتی بوده یا توی این رشته موفق تری

من حتی یکی میشناسم کد اشتباهی برای مهندسی زد آمار قبول شد الان استاد دانشگاست 

فکر کن مهندسی توی تهران می‌آورد آمار دانشگاه تهران قبول شد

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️