2777
2789

خیلی جالبه نتایج که اومده طرف میگه من رشته فلان تو دانشگاه دولتی(تاپ) قبول شدم ولی میرم رشته مورد علاقه‌م توی دانشگاه آزاد

طرف از کرمان اومده دانشگاه آزاد ثبت نام کرده بعد میگفت اره من دانشگاه امیرکبیر قبول شدم رشته مهندسی پزشکی ولی چون به کامپیوتر علاقه داشتم اومدم علوم کامپیوتر ازاد

شما اولویتتون رشته مورد علاقه‌تونه یا دانشگاه؟

یاد مامانا میفتم میگن بچم پزشکی شریف آورده ولی تو شهر خودمون رفت دانشگاه چون عموی شوهرعمش اجازه نداد😂😂

متاسفانه اولویتم دانشگاه بود و پشیمونم🥲😂

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر هر کس متفاوته طرف میبینی یه عمر به رشته رو میخونه علاقه ندارم میاد از اول به رشته دیگه علاقه به نظرم مهم تره البته به رشته اشم بستگی داره باید همه جوانب رو بسنجی و خوب شخص به شخص متفاوتی دیگه 

قاضی دادگستری ⚖️

نظر هر کس متفاوته طرف میبینی یه عمر به رشته رو میخونه علاقه ندارم میاد از اول به رشته دیگه علاقه به ...

آخه من مشکلم اینه چرا همه دانشگاه تاپ قبول میشن ولی نمیرن 

مثلا مسی دانشگاه پیام نور یا نمونه قبول نمیشه بعد بره آزاد رشته مورد علاقه‌ش😂😂😂

ببین واقعا بستگی به رشته و هدف ات داره

میدونم من خودم اولویتم تو دانشگاه و رشته قبول شدم ولی خب من برام موقعیت دانشگاه هم مهم بود برای همین دانشگاه های دولتی ای رو انتخاب کردم رشته ای که میخواستم داشتن ولی در نهایت رفتم آزاد چون دانشگاه های دولتی ۱ نفر ۲ نفر ظرفیت نمیگرفتن و دانشگاهمو دوست دارم هم فضاشو هم رشته‌مو

من مشکلم اینه چرا کسی دانشگاه نمونه دولتی و غیر دولتی یا پیام نور یا شهر خودش قبول نمیشه بعد تصمیم بگیره بیاد آزاد تهران مثلا ثبت نام کنه

میدونم من خودم اولویتم تو دانشگاه و رشته قبول شدم ولی خب من برام موقعیت دانشگاه هم مهم بود برای همین ...

براشون رشته مهم تره یا اون شهره یا امکانات دید هر کس متفاوته 

در کل به نظر من علاقه مهمه و اگه رشته میصرفه بری و حالا فرقی ندارد. لزوما دولتی باشه آزاد شهر خودت برو مثلا

قاضی دادگستری ⚖️