2777
2789

من دوماه رفتم دکتر لتروز داد بهم و دوتا آمپول اچ ام جی 

فولیکول های خوبی داشتم اما آندومتر ۵ بود دکتر استرادیول داد آمپول آزاد سازی هم زدم اما باردار نشدم 

بارداری های قبلی همه رو با یه ورق لتروزول باردار شدم اون موقع آندومترم عالی بود ۹ سه خطی 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته اقدامی

والا چندساله اقدامم مشکلم زیاده سقط مکررم تنبلی دارم شوهرم واریکوسل داشت رفت عمل

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

دوفاستون باید می‌خوردی چند سالته

شیاف پروژسترون داده بود بهم 

۲۸ سالمه

مشکل اصلی کیفیت تخمک و اسپرمه که انگار آندومترتم نازک شده 

قرص فرتیل اید برای همسرت قرص اوابووست برای خودت نخود آب زنجفیل برای خودت و همسرت خوراک لوبیا سبز و اب و نشاسته آخرای سیکلت زیاد بخور 

تخمک و اسپرم و تقویت کن  آخرای سیکل اگر دکتر صلاح بدونه قرص دوفاستون و مصرف کن

اسمم سیندخت هست 
مشکل اصلی کیفیت تخمک و اسپرمه که انگار آندومترتم نازک شده قرص فرتیل اید برای همسرت قرص اوابووست برای ...

همسرم پارسال عمل کرد تازگیا آزمایش داد همه چیزش عالیه دکتر خودش هم تعجب کرد 

و منم فولیکول های غالب داشتم دوتا 

فک‌کنم همون ضخامت آندومتر مشکل اصلیه خون رسانی بهش کمه

همسرم پارسال عمل کرد تازگیا آزمایش داد همه چیزش عالیه دکتر خودش هم تعجب کرد و منم فولیکول های غالب د ...

کیفیت عزیزم کیفیت مهمه اگر همسرت اوکیه تو آزمایش پس خودت قرص تقویتی بخور

آندومترتم به خاطر تنبلی تخمدان و ترشح کم هورمون پروژسترونه باید تخمدان تقویت بشه

اسمم سیندخت هست 
کیفیت عزیزم کیفیت مهمه اگر همسرت اوکیه تو آزمایش پس خودت قرص تقویتی بخورآندومترتم به خاطر تنبلی تخمد ...

پس به دکترم بگم تقویتی بده 

بله همسرم مشکلی نداره