2777
2789

اگه آدم بود میگفتیم بیاد تو سر ما بشینه اصن

از ۷ صبح میاد ۱۰ شب میره😭😭خونمون رو تو شیشه کردع تا وقتی هستش نه کسی جرعت داره بیاد خونمون ن جرعت داریم حتی تو حیاط بریم کسی زنگ بزنه ب تلفون خونه داد بیداد میکنه کیه کیه چرا زنگ زدن و خیلی چیزای دیگه.. از ۷ صبح تا ۱۰ شب من حبسم تو اتاقم خستم دیگه فکر کنم یکم دیگه زخم بستر بگیرم و خیلی چیزای فاجعه بار دیگه که نا ندارم بنویسم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭نمیدونم چیکار کنم نیاد خونه تورو خدا رو زخمم نمک نپاشید پست نامرتبط نزارید فقط و فقط اگه دعایی بلدین بگید

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

یعنی خونه خودش 

یا دخترش ؟

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خونه خودش یا دخترش ؟

من مجردم خونه خودمون 

پدرم میاد میمونه و تو پستم گفتم چه اخلاق گوهی داره خیلی بدترشم هست من حوصله تایپ نداشتم

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

معتاده؟

ن بابا اصلا

متاهلی؟خودش خونه نداره؟

نههه مجردم خونه پدرمم

متاهلی شما؟

نه

سرکار نمیره یا شب کاره؟

خودش مدیر کار هست کارگر داره