2777
2789
عنوان

خیانت دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 36 پست

باهاش حرف بزن ببین چ زری میزنه 

من تامزدم اول زد زیرش ولی جون پیاماش دستم بود اخرش گفت اره ولی دست رو قران کذاشت تکرار نکن گفت اشتباه کردم توام باهاش حزف بزن سرسری نگیر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهاش حرف بزن ببین چ زری میزنه من تامزدم اول زد زیرش ولی جون پیاماش دستم بود اخرش گفت اره ولی دست رو ...

ببخشید عزیزم ولی کسی که این کارو کرده دوباره انجام میده اصلا نیاز به حرف زدن نداره 

اره دقیقا بعد تو همون لحظه به قدری عصبانی شده بود ک جرات نمیکردم بیشتر پیگیر شم

بخدا نه اون دختر دوست داره نه شمارو

از این آدما برای هیچکس هیچی در نمیاد فکر نکن الان برای یکی دیگه از این چیزی گرم میشه آدم داغون داغونه

باهاش حرف بزن ببین چ زری میزنه من تامزدم اول زد زیرش ولی جون پیاماش دستم بود اخرش گفت اره ولی دست رو ...

نهه این اون لحظه عوض اینکه شرمتده باشه گوشی رو از دستم کشید پیامهاشونو کلا پاک کرد بعد عصبانی شدید شد و قهر گرد رفت خیلی طلبکارانه

بخدا نه اون دختر دوست داره نه شمارواز این آدما برای هیچکس هیچی در نمیاد فکر نکن الان برای یکی دیگه ا ...

دقیقا،اخه هرکس دیگه بود شرمنده میشد این طلبکار واستاد قهر کرد رفت