2777
2789
عنوان

پرستاری آزاد قبول شدم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 60 پست
فانیل متخصص خراب کردن حال خوب آدم ها هستن .بگو بسم الله ببینم شماها و بچه هاتون توی این رقابت فشرده ...

وافعا

بچه اش نمونه دولتی شهرستان کوچک قبول نشد گفت تقصیر شماست

ما هنوز نمیدونیم به ما چه ربطی داره

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لذت ببر به خودت تبریک بگو .به خودت خسته نباشید بگو .تو این راهو خواستی ک موفق شدی .دیگه تایید دیگران ...

❤️❤️❤️

از یه جایی تو زندگی باید فکر اینکه دیگران چی میگن یا چی فکر میکنن  رو بندازی دور، همین فکرا باعث افسردگیت میشه

اگر سراسری هم قبول میشدی اونا سعی میکردن موفقیتت رو کم ارزش جلوه بدن، یک بعدم هیچ کس یادش نیست تو کجایی و چی کار میکنی، پس خودت بشین با خودت خلوت کن و تصمیمی که حالتو بهتر میکنه بگیر

یه ذره انرژی خوب گرفتم ولی آخه بقیه همکلاس یهام پزشکی و دندان دانشگاه های خفن قبول شدن این ناراحتم م ...

پشتت حرف بزنن

خودشون به کجا رسیدن مگه

اتفاقا ازاد خیلی بهتر از دولتیه

دولتی باید کلی پول بدی مدرکت رو ازاد کنی

ازاد مدرکت دستته هرجا خواستی بری ازادی

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

کدام رشته و دانشگاه ؟

عزیزم من دادم یک مشاور تهران نمیدونم بگم خیر ببینه نبینه خیلی بهتر قبول میشدم بهداشت و بررسی گوشت کرمان دانشگاه شهید باهنر اوردم میترسم برم تا همه مردن هیچ خانمی نباشه استرس دا رم میمیرم

منم هم گفتاردرمانی اوردمهم پرستاری کدومش رو برم لنظرتون بچه ها کدوم بهتره

والا دقیق نمیدونم پرستاری برای خارج از کشور  خوبه گفتار درمانی بغل خونه ما هست هم شلوغ هم خانم راضی میگ باید صبر و تحمل زیادی داشته باشی

عزیزم من دادم یک مشاور تهران نمیدونم بگم خیر ببینه نبینه خیلی بهتر قبول میشدم بهداشت و بررسی گوشت کر ...

خودت رو اذیت نکن اگر شهر محل سکونت ات نیست با شرط معدل بالا میتونی مهمان بشی شهر خودتون 

خودت رو اذیت نکن اگر شهر محل سکونت ات نیست با شرط معدل بالا میتونی مهمان بشی شهر خودتون

با شهرش مشکلی ندارم فقط از این میترسم هیچ دختری تو این مقطع نباشه

خودم دوست دارم برم امسال ک محروم شدم لااقل سال دیگ باز کنکور بدم یک چیز بهتر برم