2777
2789
عنوان

بچه ها تصادف کردیم خیلی ترسیدم

595 بازدید | 12 پست

زیر راه تبریز بودیم ساعت 3 صبح هر چی گفتم بیا صبح حرکت کنیم گفت نه بیابریم بعد کمربند هم نبسته بود داشتیم جر و بحث میکردیم هی منو نگاه میکرد یهویی به یه چیز خوردیم و ماشین متوقف شد من کمربند داشتم اون بیهوشه از دیشب چون سرش خورد به در و فرمون منم یکم خونیی شد و دستم شکسته مامان و باباش دارن میان میان خیلی میترسم تا الان فقط گریه

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدیه؟ از دیشب بیهوشه و شما الان اومدی نی نی سایت خبر بدی.

توقع داشتی سر صحنه بگم دارم از نگرانی میمیرم

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

دکترا گفتن چش شده؟و وضعیتش چطورخ

اینا که میگن خوبه فقط یکم ضربه خورده که طبیعیه 

به خونواده خودتم خبر میدادی خوب. چرا خونواده شوهرت از نصف شب تا الان نرسیدن

چون شیرازن ما امده بودیم ماه عسل با ماشین حرکت کردنن به داداشم گفتم 

ماشینتون چی شد؟به خانواده شوهرت گفتی

زیاد ماشین اسی ندید فقط جلوش این چون کمربند نداشته محکم خورده به فرمون اینطوری شده ماشین توی پارکینگه

وای ماه عسل بوده ای بابا . ایشالله بخیر میگذره. دکترا چی گفتن

اره ماه عسل بوده گفتن خوبه باید بهوش بیاد فقط