2777
2789
اصلا کلا پرستاری خیلی سخته اونقدر حقوق نداره از زمین زمان هم حرف میشنوی کارهاشم جالب نیست معمولا بنظ ...

تو کارنامه دانشگاه ازاد واسه من نوشته ذخیره ردیف ده از انتخاب ۱۵ به نظرتون قبول میشم 

اصلا کلا پرستاری خیلی سخته اونقدر حقوق نداره از زمین زمان هم حرف میشنوی کارهاشم جالب نیست معمولا بنظ ...

نمیدونم 

واسه پرستاری ۳۰۰ نفر ازم جلوتر بودن تو کارنامه اینطور زده

چون دخترا رو کمتر قبول میکنن وگرنه الان همونو قبول بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چن سالتونه؟چی شد کنکور دادید

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
والا ما ده روز بخاطر مریضمون بیمارستان بودیم پرستارا کار خاصی نمیکردن که کارشون سخت باشه!!

دیگه بیمارستان با بیمارستان فرق داره

اتاق عمل تا عمل نخوره بهشون کار خاصی نمیکنن کاری هم نکنی دائم باید باشی در کل مه پرستار های الانم از زیر کار در می‌رن بی ربط نیست 

اوایل کار هم شرایط معمولا برای تازه ها سخته

اگه با من هستید ک متولد ۸۴ ام ۲۰ سالمه

اوه به سلامتی 

از من کوچک ترید 

چه اراده خوبی داشتید با دوتا بچه کنکور دادید بچه هاتون چن سالشونه؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
والا من ندیدم ملت پرستاری خیلی درست حسابی با پرستیژ ببینندوستام هم هرکس رفته راضی نیست خیلی شیفتن و ...

خب ببخشید همون اتاق عمل هم شیفت داره. کارش هم عین دستیار دندون پزشکه، وسیله دادن و ست باز کردن و پرپ و درپ مریض و اینجور چیزاس. کلاسش دقیقا کجاس؟ 

من خودم ماما هستم از نردیک دارم باهاشون کار میکنم نه صرفا چیزی شنیده باشم

اتاق عمل اینجوریه که دکتر متخصص موقع عملی چیزی میگه اینو بده بهم اونو بده این کار رو بکن و از این دس ...

به هر حال خودمم نرفتم نمیدونم چیه ولی نمیشه هم با یک نوزاد دوباره کنکور بدم پس اینو مجبورم برم

اسی جوابمو بده 

با دوتا بچه چجوری میخوندی رشته دبیرستاننت چی بود و اینکه نظام جدیدی یا قذیم 

و چندسالته

ببخشید سوالام زیاد شد خودم بچه دارم سنم بالاست میخواستم بدونم میشه شروع کرد یا نع

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
خب ببخشید همون اتاق عمل هم شیفت داره. کارش هم عین دستیار دندون پزشکه، وسیله دادن و ست باز کردن و پرپ ...

من مامایی هم میخاستم ولی الویت ۳ بود که الویت دو رو آوردم الان ناراحتم

اسی جوابمو بده با دوتا بچه چجوری میخوندی رشته دبیرستاننت چی بود و اینکه نظام جدیدی یا قذیم و چندسالت ...

رشته دبیرستانم تجربی نظام جدیدم متولد ۸۴ ام 

اگه پشتکار داری میشه ولی انتظار پزشکی نداشته باش 

ممنون پاسخ دادین خیلی استرس دارم به نظرت هوشبری رشته خوبیه یا نه

اره عالیه مثل اتاق عمل هست دیگ اتفاقا کارش سبک تره 

من چون مشهد ام دانشگاه آزاد هوشبری نداشت وگرنه میزدم