2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیام نور بودم تمام کارهای ثبت نام و واریزی شهریه رو کافینت برام انجام داد از اون به بعد خودم یاد گرفتم با گوشی انجام میدم

برای آزاد شما برو کافینت ببین چیزی میدونن اگه نشد حضوری برو اینم میدونم که ترم اول آزاد دانشگاه خودش برات انتخاب واحد میکنه ولی برای پیام نور خودم انتخاب واحد کردم(کافینتی)

زورشون میاد☹️

زنگ بزن دانشگاهی که قبول شدی بپرس یا سایت دانشگاه رو پیدا کن ببین اطلاعیه چی میزنن

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

نکنه باز دو هفته هم اینا طولش بدنبعد از ثبت نام چقدر بعدش میریم سرکلاس؟

والا من دانشگاه دولتی قبول شدم خیلی از روند ازاد خبری ندارم ولی گفتن کلاس ها از 26 ام تشکیل میشه

من پیام نور بودم تمام کارهای ثبت نام و واریزی شهریه رو کافینت برام انجام داد از اون به بعد خودم یاد ...

یعنی الان فقط میری سرکلاس؟

مدارکی چیزی نبردی برای دانشگاه؟

کاربر جدید نیستم...   :)