2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم گفت دماغت و پولشو از خانوادت بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 65 پست
میتونم ازش بگیرم ب نظرت؟ انقد میترسم ک نکنه ناخواسته مهریم از چنگم بره کاش همینجوری ک شما میگی بشه ا ...

اره حتما که میگیری به امید خدا مگه وکیل نداری میتونی بگیری نترس محکم پای خودت وایسا جلوشون محکم باش باهاشون دهن به دهن نشو 

جواب پیاماشو نده مدرک از خودت به جا نزار

بیخود میکنن از چنگت در بیارن یه وقت باهات خاست قرار بزاره اصلا نرو مواظب باش بیرون از خونه تنها نرو 

خدا حقشونو بزاره کف دستشون ایشالله

اره حتما که میگیری به امید خدا مگه وکیل نداری میتونی بگیری نترس محکم پای خودت وایسا جلوشون محکم باش ...

بله وکیل دارم 

چون تلفنی حرف می‌زنیم میترسم نکنه چیزی بگم مهریه از چنگم دربیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله وکیل دارم چون تلفنی حرف می‌زنیم میترسم نکنه چیزی بگم مهریه از چنگم دربیاد

بچه ای تو؟ وقتی وکیل داری چرا با اون نامرد تلفنی حرف میزنی؟ بلاکش کن بابا جلو زبونتم باید بگیری ببخشیدا اینجوری میگم مگه از پشت گوشی اسلحه میزاره پشت سرت که خامت کنه زرنگ باش یه زن عاقل و کاملیا

بچه ای تو؟ وقتی وکیل داری چرا با اون نامرد تلفنی حرف میزنی؟ بلاکش کن بابا جلو زبونتم باید بگیری ببخش ...

میگم شاید ی فرجی شد برگشت زندگی کنه 

حس بدی ب خودم دارم از وقتیکه مادرش گفت با پسرم خوابیدی کثیف شدی😭😭

میگم شاید ی فرجی شد برگشت زندگی کنه حس بدی ب خودم دارم از وقتیکه مادرش گفت با پسرم خوابیدی کثیف شدی� ...

به این فکر کن اگه اون برگرده تو کثیف میشی

روشون دیگه سنگ بزار این همون ادمه و عوض نمیشه حرف از برگشتشم خاهشا نزن خودت نمیدونی چقدر خدا دوستت داره که روی واقعی اینارو نشونت داده