2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم گفت دماغت و پولشو از خانوادت بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 65 پست
تو چرا باید برای حرفی که طرف سه سال پیش زده تاپیک بزنی و کینه گرفته باشی.احتمالا دائم با شوهرت سر ه ...

دعوا هم کزده باشم حق دارم عزیزم چون از دستشون عاصی شدم بدترینا سرم اوردن

وقتی طرف میدونه خانوادش چه موجوداتی هستن نباید بیاد دختر مردمو بدبخت کنه 

مادرشوهرم لای لباسام دعا میذاشت حتی 

حسود بود 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خودمم نمیدونم چرا طلاق مادرشوهرم همش دعا می‌گرفت وایسته خانوادشه اره از اونا ب شدت می‌ترسه

عزیزم اینجور که حس میکنم شما زیاد تمایل به طلاق نداری فقط از دردسرایی که برات به وجود میارن خسته شدی به نظرت بهتر نیست با یه مشاوره صحبت کنی و دور از خانوادش زندگی کنی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

عزیزم اینجور که حس میکنم شما زیاد تمایل به طلاق نداری فقط از دردسرایی که برات به وجود میارن خسته شدی ...

اون خودش درخواست طلاق داده 

میدونی انقد اذیتم کردن همش علنا بهم بی احترامی میکردن همش حرصم میدادن منم ی جندباری با شوهرم بحثمون شد اخرم خسته شد درخواست طلاق داده

تو چرا باید برای حرفی که طرف سه سال پیش زده تاپیک بزنی و کینه گرفته باشی.احتمالا دائم با شوهرت سر ه ...

عزیزم آدما دست خودشون نیست ووقتی از کسیربیش از حد بدی ببینن دفتر خاطراتشون خواه یا ناخواه باز میشه و بدیهاشون تو ذهن مرور میشه و باعث نشخوار ذهنی میشه به نظرم اسی حق داره که به دل گرفته و بعد سه سال فراموش نکرده چون برداشت خوبی از رفتارشون نداشته

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

اون خودش درخواست طلاق داده میدونی انقد اذیتم کردن همش علنا بهم بی احترامی میکردن همش حرصم میدادن منم ...

پس همون بهتر چون همسرت هنوز بچه هست و اونقدر بزرگ نشده که بین زنش و خانوادش مرز قائل بشه و بفهمه که زنش الویت اولشه

عزیزم آدما دست خودشون نیست ووقتی از کسیربیش از حد بدی ببینن دفتر خاطراتشون خواه یا ناخواه باز میشه و ...

من کلا چند روز ب عقد مونده خیلی رفتارای بدی از همشون دیدم 

پشیمون شده بودم از عقد کردن شوهرم همش میگفت ن نمیشه زشته مهمون اومده بخاطر عقد ما 

داری از شوهرت جدا میشی؟؟مشکلش چیه

خودش درخواست طلاق داده شوهرم 

نتونست طاقت بیاره رفتارای خانوادشو درست کنه یا مرز بزاره ترجیح داد منو طلاق بده 😄میدونی آخه دیواری کوتاه تر از من پیدا نکرد

خودش درخواست طلاق داده شوهرم نتونست طاقت بیاره رفتارای خانوادشو درست کنه یا مرز بزاره ترجیح داد منو ...

مهریت چی 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

عزیزم آدما دست خودشون نیست ووقتی از کسیربیش از حد بدی ببینن دفتر خاطراتشون خواه یا ناخواه باز میشه و ...

الان کی این وسط ضرر میکنه؟ مطمئنا آدمی که کینه به دل گرفته و مثل یه غده چرکی این کینه روبا خودش حمل میکنه،

اسی باید همون لحظه جواب طرفو میداد یا خودش یروز دیگه و در جواب حرف اونروز خواهرشوهرش، مثلا بهش میگفت که وای تو چقدر چاقی و ....

نه اینکه بعد سه سال هنوز یادش باشه.