2777
2789

تنگی نفس زیادی داره  یه دفعه رفنیم دکتر دکتر خوبیم بود اما ههر دفعه میریم‌براش کلی ازمایش مینویسه دفعه اول عکس ریه و ازمایش خون نوشته یا این هزینه ها ک بیمه تکمیلیم نداریم‌خیلی میشه دو تا عکسو ازمایشو دیروز بردیم فقط داره برا دانشجوهاش توضیح میده حس کردم برا این ک دانشجو ها یاد بگیرن این ازمایشارو مینویسه الان مامانم حالش بده تنگی نفس داره دوباره برداشته تست خواب نوشته اونم ازاده مامانم هزبنشو نداره یه سونو ام‌نوشته هموز حداقل دارو ام ننوشته ک یکم‌بهتر بشه نمیدونم‌ چ کنم دکترو لوض کنم‌یا باقی دکترا ام‌همینن؟

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

عوض کن 

به نظر یه دکتر هم اکتفا نکنید

من پیش یه متخصص ارتوپد رفتم انقدر آزمایش و نوار عصب و ام آر آی نوشت خیلی هم تاکید داشت حتما برو پیش فلان دکتر و آزمایشگاه

وقتی بردم پیش متخصص دیگه گفت اصلا نیازی به این همه آزمایش و عکس نبوده اینا کارشونه و میخوان بیمار هزینه اضافی کنه

با چندتا قرص هم خوب شدم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق حرفات..این دکتر بدرد نمیخوره ..ببین دکتر اگه ماهر و کار بلد بشه همون معاینه کنه اکثرا مشکل میفهم ...

وکتره فوق تخصص ریه اس نمیدونم چرا همچین میکنه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

وکتره فوق تخصص ریه اس نمیدونم چرا همچین میکنه

عجیبه ،اینا چطور مدرک گرفتن واقعا 😁میخوای هزینه ی بیشتر ندی بیخیالش شو ..همون آزمایشات و ...بردار ببر یه دکتر دیگه ...همینجا تاپیک بزن بپرس شاید تو شهرتون دکتر خوب معرفی کردن 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......