2777
2789
عنوان

خیلی به اون پسره فکر میکنم😑

81 بازدید | 12 پست

چند سال پیش دیدمش آشنای دوره 

الان از چند ماه پیش به شوهرخالم گفته یه دختر برا ازدواج بهم معرفی کن،  شوهر خالم گفت غیر مستقیم به تو اشاره کرده ، خالمم گفت اونبار که اومد خونمون احوال تو و خانواده تو از من گرفته ، 

من گفتم فعلا نمیخوام ازدواج کنم چون شرایطشو ندارم ولی نمیدونم چرا همش بهش فکر میکنم😑خاک تو سرم من چم شده

بگم بیاد؟؟🙄😂 

مشکلم سن هست ۱۱یا ۱۰ سال ازم بزرگتره ولی اصلا بهش نمیاد

بگو بیاد آشنا شو شاید خوب باشه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه یه مشکل دیگم هست🙁خیلی لاغرم میترسم خوشش نیاد

حتما دیده خوشش اومده که پرسیده 

اعتماد به نفس داشته باش دختر

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

آخه یه مشکل دیگم هست🙁خیلی لاغرم میترسم خوشش نیاد

حتما دیده خوشش اومده که پرسیده 

اعتماد به نفس داشته باش دختر

ماهی که عزیزم . منم ۱۹ سالم بود همجام لاغر بود یکوچلو یاسن داشتم😂

تازه دارم میرم دانشگاه 

میترسم بگم بیاد بعد فامیل بگن چقد هول شوهر بود که بعد کنکور سریع شوهر کرد🙄😂