الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شاغل بودم ازدواج که کردم دیگه نرفتم الان پشیمونم ولی اون موقع مادر شوهرم گفت چرا نمیری گفتم شوهر کردم که کار نکنم ، ولی شوهرم گفت هر جور خودت دوست داری
اره خب هنوزم هستم. ولی کلا خانه داری رو دوس دارم😁😁
بروووو😂 سه روز بیکار بشینی خونه بدت میاد
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
خودت باید از خودتراضی باشی و حس مفید بودن داشته باشی حالا تو هر جایگاهی شاغل باشی خانه دار باشی فرق نداده.ولی اگر خانه داری غیر از بچه داری و کار خونه حتما یه فعالیت هم انجامبده ورزش کن و یه هنر یاد بگیر برنامه ریزی کن که یه ساعتایی مشغولش باشی
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
گفتم که شاید میگرفتم ولی زود هضمش میکنم من و از بین میبرمش چون خیلی برام مهم نیست آخه واقعا کار بیرون خیلی زیاده واسه خانوما زنها حاملگی و بچه داری و شیردهی دارن که خیلی فرسوده میشن بخاطر اونها البته نظر منه و آدما هم باهم فرق دارن
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))