2777
2789
عنوان

خانم های باردار در سه ماه اول بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 39 پست
جدی اخه نمیشه که علائم نباشه من سر اولیم تهوع شدید داشتم ولی یادم نمیاد چند هفته بودم

تا اخر یک روزم تهوع نداشتم ، هیچی دلم نمیخواست، از هیچی بدم نمیومد  تا وقتی تکون خوردنش شروع بشه میگفتم باردار نیستم  تا هفت ماهگی ام کسی متوجه بارداریم نشد   روز زایمانمم همه میگفتن شش ماهته 

اون اخریا چون به پهلو میحوابیدم تو خواب یکم پام درد میگرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه یکم بعد شروع بشه علائمت 

شایدم علائمت کم باشه 

من سومی رو باردارم ،سر دو. تای اولی خیییییلی حالم بدتر میشد،این یکیم حالم بد شد ولی نه به اندازه اون دو تا،و الآنم که ۱۲ هفته ام حالم خوب خوبه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

منم هفت هفتمه همین الان اش دوغ درست کردم بزور جلو خودمو گرفتم بالا نیارم ولی از رو نرفتم ازشم خوردم بزوررر 

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی لدفن🌱۶.۱۹ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🌱

یه بار شب موقعه شام تهوع داشتم به دکتر گفتم ب۶ داده فک کنم بخاطر اونه تهوع احساس نمیکنم

من حاضرم تهوع داشته باشم ب۶ نخورم،اون خودش خوردنش حالمو بدتر میکرد 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤