2777
2789
عنوان

متاهلا باتجربه بیایید بگید چجوری رو خودم تمرکز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 73 پست

درکت میکنم بانو 

این شرایط باعث میشه مقایسه کنی یکسره همه چیزو 

ولی بهتره اول تکلیفت رو با خودت روشن کنی که دچار گمراهی نشی 

اینطوری راحت تر میشه تصمیم گرفت 

به عنوان تجربه شخصیم بهت میگم  اینو بدون برای شروع مجدد دیر نیست ولی بهتره یه مدت روزه رابطه بگیری 

یعنی زود از یه  رابطه اشتباه ،وارد یه رابطه دیگه نشو ،احساسات بیشتر تصمیم میگیرن تا منطق 

به خودت زمان بده ،تا انتخاب بهتری داشته باشی 

اگه همسر فعلی تغییر میکنه برگرد ،اگه شرایطش همون اخلاق قبله ،ادامه نده 

هر چند معتقدم ،طلاق اخرین گزینه س 

برای زندگی و داشتن رابطه درست ،دو طرف لازمه تغییر کنن

موفق باشی بانو🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازکجافهمیدی مرد متاهله

مرد رو نگفتم که متاهله

شایدم باشه

ولی استارنر رو گفتم

که چرا خیال کردی یه نفر زن شوهردار رو واسه عشق و عاشقی میخواد؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
این همه سال تحمل چی گیرم اومد من از نظر مالی مستقل نیستم وگرنه رفته بودم

برو بهش خیانت کن خودتو تو لجن غرق کن

تهشم یه جا میفهمه کتکاش به قتل ختم میشه دیگه، خیلی خوبه

بعدم میگی کار میکنی

یعنی پول داری

ولی هم اسایش خونه شوهره رو میخوای هم هیجان دوست پسره رو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خیلی خوش برخورد دلسوز گفت بیا بریم خونه من موندم فرار کردم

دیگه ساده به چن روز خوش برخوردی کسی اعتماد نکن خیلی خانما بودن که شرایط تو رو داشتن ولی بعدش تو انتخاب بعدی شون خیلی هم خوشبخت شدن 

برای خودت خیلللی خیلللی ارزش قائل شو و به خودت برس گور بابای هرچی مذکره

مهم اینه فهمیدی اون رابطه غلط بوده و واردش نشدیدیگه هم لازم نیست بهش فکر کنی تمرکزت را بزار روی زندگ ...

رابطم با همسرم هیچ وقت درست نمیشه اون اصلا تایپ من نیست فقط مجبورم تحملش کنم برا بچه هام