2777
2789
عنوان

متاهلا باتجربه بیایید بگید چجوری رو خودم تمرکز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا سرمو می‌زاره رو سینم میکشتم بچه هامم نابود می‌کنه

خب پس سعی کن همین زندگی رو درست کنی نشد طلاق بگیر هیچ وقت سمت مرده دیگه ای نرو حتی توی ذهنت 

نمی‌خوام برم بالای منبر و اینا ولی همیشه با خودت استغفار کن تاثیرشو میبینی

خب پس سعی کن همین زندگی رو درست کنی نشد طلاق بگیر هیچ وقت سمت مرده دیگه ای نرو حتی توی ذهنت نمی‌خوام ...

آخه سنم سنی هست توجه و محبت میخاد انگار تازه رسیدم به اوج جذابیت دختر و زن بودنم گاهی وقتا میگم تقصیر خودمم نیست 

آخه سنم سنی هست توجه و محبت میخاد انگار تازه رسیدم به اوج جذابیت دختر و زن بودنم گاهی وقتا میگم تقصی ...

اسی منم ۲۶ سالمه درکت میکنم اما نمی‌دونم چطور بگم 

تو یکم باید قوی باشی 

الان مجرد ۳۵ ساله داریم ک بخاطر اشتباه بودن اینجور رابطها تنها موندن 

اسی منم ۲۶ سالمه درکت میکنم اما نمی‌دونم چطور بگم تو یکم باید قوی باشی الان مجرد ۳۵ ساله داریم ک بخا ...

سالهاست که تنهام به ظاهر شوهر دارم اما آدمی که سالها عذابم داده با حرفاش و هیچ وقت نتوانسته کنارم باشه اینم فکر کردم ادم درستی هست چون همیشه نصیحتم میکرد خوبمو می‌خاست دلسوزی میکرد وابسته شدم ماه ها بهش فکر کردم که بهم درخواست بی شرمانه داد میخام خودمو پیوند بزنم به خدا 

رابطم با همسرم هیچ وقت درست نمیشه اون اصلا تایپ من نیست فقط مجبورم تحملش کنم برا بچه هام

میدونم و میتونم درک کنم چون خودم هم کلا یه جورایی درگیر هستم 

ولی به خاطر بچه ها چاره ای نیست جز تحمل 

اگه میتونی برو مشاوره شاید مسکل حل بشه

امیدوارم خوشی و آرامش مهمان زندگیت بشه