چندین ماه پیش قرار بود طلاق بگیرم به اصرار همسرم برگشتم (خیانت،کتک،تهمت،خسیس )آدمی نیست که برام دل خوش گذاشته باشه تو این مدت آقایی رو دیدم که باهام خوش رفتاری میکرد خیلی سرزبونن داشت فکر کنید محل کارم مدت هاست بهش فکر میکنم خسته شدم اونم مدام چیزایی ازم میخواد ک برمیگرده به سواستفاده و من اهلش نیستم میدونم نباید وارد رابطه ای میشدم اما نشدم فقط دلم گیر کرد به اشتباه الان خیلی ناراحت و گیج و عصبیم که اون هم منو بخاطر.....خواست قضاوت نکنین حالم خوش نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی منم ۲۶ سالمه درکت میکنم اما نمیدونم چطور بگم تو یکم باید قوی باشی الان مجرد ۳۵ ساله داریم ک بخا ...
سالهاست که تنهام به ظاهر شوهر دارم اما آدمی که سالها عذابم داده با حرفاش و هیچ وقت نتوانسته کنارم باشه اینم فکر کردم ادم درستی هست چون همیشه نصیحتم میکرد خوبمو میخاست دلسوزی میکرد وابسته شدم ماه ها بهش فکر کردم که بهم درخواست بی شرمانه داد میخام خودمو پیوند بزنم به خدا