2777
2789
عنوان

سرکارم خواهرم خونه تنهاست 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش حرف زدم یا یکی دوتا از اولیاهام همه گفتن یه نصف روز سه تومن چهار تومن من نداشتم بدم

چه خبره خدا انصاف بده شرایط سختی داری عزیزم به نظرم زنگ بزن بهزیستی شرایطت رو بگو اون بیچاره با این شرایط که گفتی تنهایی دووم نمی یاره بهشون بگو که شرایطش بده وکسی نیس نگعداری کنه بگو تنهاس بگو اگه نیاین ببرینش می میره 

نمیخوام بگم شناسایی میشم شمالم

گفتم اگه همشهری بودیم بیام کمکت که شمال نیستم من از شهرای آذربایجان شرقیم 

برو واسه بهزیستی شرایطت رو تعریف کن ی پولی بزارتو پاکت به عنوان تشکر بده بهشون شاید ف جی شد حداقل جاش امن هست و خیالت از خواهرت راحت 

براش غذا سفارش بده برای وقتایی که هم نیستی براش پرستار بگیر

اینا به ذهن خودمم رسید از نظر مالی در اون حد نیستم که بتونم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

اینا به ذهن خودمم رسید از نظر مالی در اون حد نیستم که بتونم

ساعتی بگیر نه دائم پس براش غذا درست کن بده دست خودش قایم کنه گرسنه ش شد بخوره 

یا به همسايه ای کسی بسپر براش غذا ببره یه پولی بهش بده یه جوری براش جبران کن آشنا باشه کمتر میگیره

ساعتی بگیر نه دائم پس براش غذا درست کن بده دست خودش قایم کنه گرسنه ش شد بخوره یا به همسايه ای کسی بس ...

نمیخوره که خودش لج کرده میگه منو چرا اوردی از بیمارستان 

همش دوست داره یکی پرستاری کنه ازش امروز دوبار زنگ زده بهم که منو بازم ببر بیمارستان 

منم واقعا نمیتونم دست تنهام و سرکارم 

والا همسایه ها هم کمک نمیکنن خونه پر معتاد کسی سمت ما نمیاد

نمیخوره که خودش لج کرده میگه منو چرا اوردی از بیمارستان همش دوست داره یکی پرستاری کنه ازش امروز دوبا ...

خواهرت حال روحیش خوب باشه حال جسمیش هم بهتر میشه

یه امیدی انگیزه ای روحیه ای 

وقتی هیچ دوستی نداره نه پسر نه دختر 

نه امیدی داره به زندگیش

این همه پیج و کانال و سایت مربوط به معلولین کاش بتونه یه دوستی مثل خودش پیدا کنه 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

نمیخوره که خودش لج کرده میگه منو چرا اوردی از بیمارستان همش دوست داره یکی پرستاری کنه ازش امروز دوبا ...

والله یبار با پشت دست محکممم بزن توی دهنش تا ساکت بشه 

مگه تو زاییدیش که ازت طلبکاره 

خواهرت حال روحیش خوب باشه حال جسمیش هم بهتر میشهیه امیدی انگیزه ای روحیه ای وقتی هیچ دوستی نداره نه ...

اخه چندین بار رفته تو ااون‌گروه هربار پسرا اومدن با این دپست شدن اینم ز‌ود باور اصلا نمیدونه طرف چیه کیه چند تاییشون زن و بچه داشتن 

بهشون میگه بیا منو بگیر باهم ازدواج ‌کنیم بیا جلو بیا خواستگاریم اونا هم اینو دست میندازن هربار به قول خودش شکست عشقی میخوره‌ 

دوست دختر زیاد داره دوستای خودم خیلی باهاش خوبن ولی اصلا تو یه دنیای دیگست حسادت میکنه که تو چرا تو رابطه ای میخوای ازدواج کنی 

توهم میزنه همه خواستگارای منو تو رد میکنی واسه من کیس جور نمیکنی من ازدواج کنم 

اصلا موندم چی بگم 

این بار هم باز با یکی حرف میزد طرف الکی به این میگفت من دکترم خوبت میکنم از اینجا اونجات عکس بده اینم باور کرده 

بعد نمیدونم چطور شده یارو کلا گذاشته رفته بلاک کرده دوباره شده یه ادم دیوونه تر 

چی بگمه داستاناش زیاده

والله یبار با پشت دست محکممم بزن توی دهنش تا ساکت بشه مگه تو زاییدیش که ازت طلبکاره

بخدا دلم نمیاد 

به یه جایی میرسونتم که میرم یکی دو روز خونه عمم میمونم واقعا نمیتونم گاها حس میکنم نمیتونم نفس بکشم در اون حد فشارو حس میکنم باز طاقت نمیارم میام پیشش 

هرچند هربار میام خودش باز بیرونم میکنه 

بخدا دلم نمیاد به یه جایی میرسونتم که میرم یکی دو روز خونه عمم میمونم واقعا نمیتونم گاها حس میکنم نم ...

دو بار که برخورد تند و جدی داشته باشی آدم میشه

تمام خدماتت رو قطع کن تا آدم بشه 

یعنی چی که انقدر تو رو خون به جیگر میکنه 

اخه چندین بار رفته تو ااون‌گروه هربار پسرا اومدن با این دپست شدن اینم ز‌ود باور اصلا نمیدونه طرف چیه ...

عزیزم ببرش پیش یه مشاور راهنماییش کنه چطور زندگی کنه وگرنه مردای هول گولش میزنن کار دستت میده هاااا 

از من گفتن