2777
2789
عنوان

کسی بوده بعد از 5 بار کنکور تازه ازاد بیاره💔

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 23 پست
نمیدونم چرا همه فکر میکنن باید پزشکی و پیرا بیارن. بابا استعداد همه یجور نیست اصلا خیلیا علاقه هم ند ...

ینی مامایی ارزش داره اینقد براش هزینه کنم؟ ترمی 25 تومنه هر ترم افزایش هزینه 25 درصدی هم داره😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامایی هم رشته خوبیه ناراحت نباش واقعا در حد پزشکیه، میتونی بعدا تخصص بگیری و مطب بزنی ، شاید بعدا خ ...

ینی مامایی ارزش داره اینقد براش هزینه کنم؟ ترمی 25 تومنه هر ترم افزایش هزینه 25 درصدی هم داره😔

خب اگه نری میخوای چیکار کنی ؟ دوباره بخونی ؟ اگه برات هزینش مقدوره بنظرم بری بهتره

بهداشت علوم آزمایشی زیست شناسی سلولی مولکولی حسابداری روانشناسی مهندسی برق کامپیوتر شیمی (با سوابق) دولتی نمیتونی بخونی اینارو؟ 

وا این چه پیشنهادیه😐 دیوونه شده بعد این همه پشت موندن بره رشته بدرد نخور ؟ مامایی که خیلی بهتره

آزاد بدرد نمیخوره باز پرستاری بود یچیزی. 

من دخترداییم پرستاری آزاد خونده فقط جاهای خصوصی میتونه بره اونم هر لحظه ممکنه بندازنش بیرون  بعد استخدامم نمیشن هیجا فقط قراردادی.