2777
2789
عنوان

یک زمانی شوهرم رو خیلی دوست داشتم

468 بازدید | 48 پست

ازش بچه آوردم نه یکی دو تا مدام اونجا بهم خیانت میکرد منم بچگی کردم فکر کردم اون دوران تموم میشه الان 27ساله شدم بچه هام بزرگ شدن ولی دیگ علاقه ای نیست چون اون مدام منو پس میزنه مثلاً سالگرد عروسیمون گفت ریدم به سالگرد عروسیمون و دارم زجر میکشم افسرده شدم هیچکاری نمیتونم بکنم مدام عصبانی هستم الآنم تازه برگشتم خونم رفته بودم برای جدایی اصلا کنار این آدم حالم خوب نیست نمیتونم برم خونه پدرم رفتن روستا اما این وسط روحیم خیلی خرابه کار هنری هم میکنم ولی خب درآمد آنچنانی نداره مدام سر به سر شوهرم میزارم پرحرفی میکنم دیگه مطمنم از چشمش افتادم خسته شدم گاهی اوقات میگم چی میشد میشدم همون آدم قبلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلاً پر از انگیزه بودم پر از انرژی همش تلاش می‌کردم اما الان مدام دارم گریه میکنم بی حوصله پرخاشگرم

ایجوری فقط خودتو نابود می کنی 

یعنی ارزش یه خدا حافظی ام نداشتم با معرفت ....

عزیزم قبل از هر کاری باید روح و روان آسیب دیدت ترمیم بشه وقتی از لحاظ روحی اوکی باشی درست و منطقی تصمیم میگیری 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

الان مشکل از توست مگه مشکل از اون عوضیه بهت خیانت کرده

منم مشکلم این آدم هست رفتم برای جدایی اصرار اصرار ک بیا زندگی کنیم تغییر کردم اما الان اصلا نمیخامش اون حسی که بهش داشتم وابستگی بود خودم هم دارم به سمت مردای دیگ کشیده میشم دیگ چیزی نمونده خودم هم خیانت کنم 

گفتم شروع کنم به نماز خواندن شاید خوب شدم

یکاری کن و خودتو مشغول کن خودتو گره به زن به یه کاری هنری چیزی که مشغول باشی 

انشالله خوب میشی

یعنی ارزش یه خدا حافظی ام نداشتم با معرفت ....