2777
2789
عنوان

درمورد شهر بندر عباس بگید قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 47 پست
درسته میگن هوای شرجی تابستون داره عادت نباشی نفس کشیدنتم سخته؟

نه بابا دیگه اینجوری ام نیست

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
از منطقه سردسیر زرند کرمان هواش خنکه بطور عادی ولی من تجربه زندگی شهر گرمسیر مثل بم رو هم دارم چندسا ...

منم کرمانیم دانشگاه زابل بودم خیلی گرمتراز کرمانه وطوفانی دوام آوردم

بندر عالیه که 

معمولا شهرای تابستوناش خیلی گرم باشه دانشگاه تابستون زود تعطیل میشه 

مثلا ما زابل بودیم اول تیر دیگه دانشگاهمون بخاطری گرمی تعطیل میشد

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بندر میخوای بریا 

بندر یعنی گرما و شرجی 

🤪حالا من بندرعباس نیستم ولی گرما خورده ی بندرم

شرجی برا خود جنوبیام سخته  

😁ولی مهم اینه از خود شهر خوشت بیاد

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

منم کرمانیم دانشگاه زابل بودم خیلی گرمتراز کرمانه وطوفانی دوام آوردمبندر عالیه که معمولا شهرای تابست ...

مرسی🌷🙏

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

۵ساله دارم اینجا زندگی میکنم مردمش واقعا خونگرم 

قیمتااااخوراکی اینا گرون 

لباس بستگی ب برندی داری که میپوشی متغیر هست 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

با ۳۵۰۰ چرا مدیریت؟

چون اون نشد بهم گفتن بمونی پشت بدبختی اینو آخرا زدم کد اشتباهی بعد از انتخابای اصلیم شانس گند همین شد پول شهریه آزادم ندارم وگرنه آزاد قبول شدم استان خودم ولی باز گرونه نمیتونم بدم بخاطر ویرایش لحظه آخری اشتباه در اومد گفتن تمدیده منم رفتم چند تا پاک کردم جای دیگه بزنم کلا اشتباه زدم🤧

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
چه رشته ای قبول شدی تو بندر عباس پرستاری؟

تو ک شرایطمو میدونی بمونم پشت ۲ سال محروم برم همینو ۴ سال معطل ولی واقعا یه مدرکم نیاز دارم ک بمونم پشت نگن هیچی قبول نشده مونده پشت همش سرکوفت

میخوام تمام تلاشمو کنم ۳ ساله تموم شه تقریبا میشه همون چه انصراف بدم چه ندم یه زمان میوفته کنکور دادنم موندم 

عزیزم من بوشهرم اما فکر کنم بندرعباسم اینجوری باشه، شرجی میشه تابستونا یا بادای گرم میاد البته تا اردیبهشت هوا بد نیست از آذر هم هوا رو به سردی میره 

ساکن بندرعباس هستم‌ . ۲۰ سالمه اونجا زندگی میکنم. شهر خوبیه. چیز بدی ندیدم به جز گرونی ک اونم همه جا هست.

خودمم ۲۰ سالمه.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.