2777
2789
عنوان

من کار زیبایی میکنم شوهرم تا سه روز باهام حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 45 پست
همون همین شوهره پسفردا میره یه زنه دیگه میگیره هزارتا عیب رو زنش میزارن که زنش به خودش نرسید مرده رف ...

بخدا همین بلا سر دختر عموم اومد .اشتباه اونو من تا بتونم نمیذارم هیچ خانم دیگه ای دچارش بشه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر برده نیست وقتی ازدواج میکنی باید به این بلوغ رسیده باشی که زندگی مشترک تشکیل دادی آقا باید بگه خ ...

اقا باید بدونه خانمش چی دوس داره بخودش اجازه نده تعیین تکلیف کنه بدونه حال خانمش با چی خوبه . به خانمش اعتماد داشته باشه جبرو بذاره کنار قرار نیس یه خانم با رسیدگی ظاهری بخودش هرزه بشه .فکرشو از زنگ زدگی در بیاره

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من آقام اصلا دوست ندارم کارهای زیبایی انجام بدم میگه سلامتیت برام مهمه و همین جوری بمونشاید آقای تو ...

یک جوری خوندم حس کردم شما آقایی، ببخشید

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بخدا همین بلا سر دختر عموم اومد .اشتباه اونو من تا بتونم نمیذارم هیچ خانم دیگه ای دچارش بشه

منم دیدم تو دور بره ماام پرررر . زنه خرج نکرد نرسید نرسید شده ۵۰ سالش بچه زایید بزرگ کرد از خودش گذشت بعد فهمید شوهرش یه زنه دیگه گرفته یه بچه ۷ ساله ام داره

زندگی مشترک اسمش رو شه اول ازش بپرس عزیزم میرم ناخن بکارم اگه گفت عیبی نداره برو بکار 

نمیشه همیشه به دل خودت راه بری و از شریک زندگیت ناراحت بشی 

همفکری داشته باشیم 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

اقا باید بدونه خانمش چی دوس داره بخودش اجازه نده تعیین تکلیف کنه بدونه حال خانمش با چی خوبه . به خان ...

اگه آقا تو خیابون یه شلوار کردی بپوشه و یه دم پایی موهاشم بتراشه چون اینطوری دوست داره خانم مشکلی نداره باهاش تو خیابون راه بره؟؟ 

اقا باید بدونه خانمش چی دوس داره بخودش اجازه نده تعیین تکلیف کنه بدونه حال خانمش با چی خوبه . به خان ...

همون من دوست دارم کاره زیبایی بکنم . ولی هیچوقت هیچوقت نمیلغزم چون میدونم مردا همه عوضین

شوهرش بره همه پولاشو خرج بقیه کنه خوبه؟بگه مگه من برده توامزندگی متاهلی بامجردی فرق داره

دقیقا نفهمیدم منظورتونو .در کل منظور من اینه .این رسیدگیای ظاهری واقعا کار غیر عرف و انچنان شاخی نیس .بعضی خانما مث خودم اصلا علاقه ندارم و انجام نمیدم شوهرمم کوچکترین مشکلی نداره چ انجام بدم چ نه، ادم گیری نیست ب هیچ وجه.اما بعضی خانوما دوس دارن دلشون میخواد حالشون با این کار خوبه .چرا باید شوهر نذاره چرا محدود کنه .مگه کار حرومیه یا غیرشرع؟

میگه من همینجوری دوستت دارم ولی رفتاراش اینو نمیگه وقتی میبینم به زنایه دیگه نگاه میکنه

مردا همینن برای زنای دیگه میپسندن برای زن خودشون نه

میدونی چرا؟

چون خودشون وقتی بقیه زن هارو اینطوری ادایی و خوشگل میبینن با چشاشون میخورنش پیش خودشون فکر میکنن ک‌ اگه زن‌منم اینجوری بشه چشم بقیه میاد روش

میخوان زنشون ی  پت خونگی دستی اونا باشه خودشونم چشماشون این‌ور اون‌ور باشه 

گوش نگیر پول خودتم خرج نکن پولات جمع کن طلا بخر مطمن باش بکارت میاد

قبل اینکه انجام بدی یکم قهر کن برو تو قیافه وقتی پرسید چته بگو ناراحتم تو حتی نمیزاری من ی کاشت ناخن بزنم بعد دیگه ناز کن یکم قهر کن اگه هر روز تو بغلش میشینی امروز بشین ۲ متر اونور تر روتو ازش بگیر تا بله رو بده 

وقتی بله رو داد هم مثل ندیده ها رفتار نکن

جوری رفتار کن انگار هنوز بهت بدهکاره 

اگه آقا تو خیابون یه شلوار کردی بپوشه و یه دم پایی موهاشم بتراشه چون اینطوری دوست داره خانم مشکلی ند ...

اولا ب اصالت و فرهنگ هیچ قومی توهین نکن.چون در حدش نیستی با توجه به افکارتون. اول فکر کن بعد صحبت کن .برای شما شاید از آسمون افتادین شلوار کردی پوشیدن کسر شانه .اما برای خیلیا نماد اصالت و فرهنگه و افتخار و ب هیچ وجه زشت نیس این بحث شلوارش جدا .بحث پوشیدن دمپاییش بله قابل قبول نیست بیرون پوشیدن .بعد شما چ مغز پوسیده ای دارین ک کار زیبایی و تمیزی و رسیدگی یک زن بخودشو تو ذهنت با دمپایی پوشیدن و سر تراشیدن مقایسه میکنن .فقط میتونم بگم خدا یه دری به روت باز کنه یه عقلی بهت بده همین مغزت از زنگ زدگی در بیاد

اولا ب اصالت و فرهنگ هیچ قومی توهین نکن.چون در حدش نیستی با توجه به افکارتون. اول فکر کن بعد صحبت کن ...

اولا توهین نکردن هر مکانی پوشش مناسب خودشو میطلبه ثانیا وقتی یادنگیری تو زندگی خیلی جاها منم منم کردنا رو کنار بزاری زندگی موفقی نخواهی داشت تعامل و سازش رنگ زندگی داره اینکه مدام فکر خودت باشی اصلا تفکر قشنگی نیست، موفق باشید 

اولا توهین نکردن هر مکانی پوشش مناسب خودشو میطلبه ثانیا وقتی یادنگیری تو زندگی خیلی جاها منم منم کرد ...

شما مناطق کرد نشین احیانا نرفتین .اونجا بنا به فرهنگشون با همین شلوارن . سرکار،مراسمات عزا و عروسی و  محیط اداری و حتی مجلس .پس نگو توهین نکردم میتونستی بگی با شلوارک یا گرمکن .بله منم منم رو اینجا شوهر میگن و خانم باید بگن چشم .من با این مخالفم دلیلی نداره زور بگن چون شوهرن اونم در قبال کاری ک الان یه امر عادیه و خلاف شرع نیست