2777
2789

من اهل آرایش تو خونه نیستم ، چون کلی روتین پوستی انجام میدم و صورتم باید همیشه تمیز باشه

لباسای مرتب و تمیز و ست میپوشم ، موهامو درست میکنم مدلای مختلف میبندم یا باز میزارم ، یکسره در حال تمدید مام و بادی اسپلش هستم ولی تو خونه عطر نمیزنم

همیشه پاپوش پام میکنم سعی میکنم مدلای راحت و خوشگلشو بخرم ، گوشواره همیشه چند تا تو گوشم هستم ولی چیزای‌ دیگه تو خونه نمیتونم بندازم سختمه .

حمام یک روز در میون یا هرشب ، تو حموم کلی ماسک و اسکراب و روتینای مختلف استفاده میکنم که خوشبو باشم و پوستم لایه برداری بشه ، بعد از حمامم به پوست بدنم لوسیون و کرم میزنم ، به موهام چند تا سرم و روغن و … دیگه همینا کافیه بنظرم 😅

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سوتین نمی‌زنم یعنی قشنگ آویزونه از وقتی شنیدم سوتین خوب نیست تو خونه نمی‌زنم ،لباس هم نخی می‌پوشم ...

چرا سوتین خوب نیس نشنیدم تا حالا 

بیچاره شوهرامون بیرون پلنگ میبینن تو خونه 😂😂😂

۷ تا ۲ سرکارم 

دوتا دختر ۶ و ۱۳ ساله دارم

ظاهر خونم تقریبا همیشه مرتبه

خودمم لباس خونگی میپوشم ازاد و رها

موهامم همیشه تو خونه گوجه میکنم پشت سرم

یه روز درمیون حمام میرم و شیو میکنم( از مو بدم میاد)

عاشق اشپزیم ولی اغلب حوصله ندارم🥴 در واقع وقت نمیکنم دیگه نقطه ضعفم همینه😁

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

من مجردم

ولی موقع تاهلیام اره واقعا نمیشد 

نمیشه که همش آرایش داشته باشی بهترین مارک ها هم کلی مواد مضر دارن

الان ک مجردم خیلی بیشتر به خودم میرسم 🫠 شب از بالا تا پایین موقع خواب هر عضوی یک مراقبت و رسیدگی 😂 نمیدونم چرا ادم متاهل میشه ازینکارا کمتر میکنه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️