2777
2789
عنوان

بازم مامان بابام افتادن به جون هم سر صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 31 پست
از خدا خواستم نصیب هیچکس نکنه اینجور خانواده ای 😂🥲بخدا من از خدام ولی شوهرم جونشن اونا این چیکار ...

سیاست داشته باش پیش شوهرت هی بدشون رو نگو 

اون چون دوسشون داره عیبی ازشون نمیبینه 

ولی خودت با سیاست ارتباط رو هی کم کمتر کن تا قطع بشه 

سیاست داشته باش پیش شوهرت هی بدشون رو نگو اون چون دوسشون داره عیبی ازشون نمیبینه ولی خودت با سیاست ا ...

بخدا کردم بدتر شوهرم بیشتر رفته ببخشید تو کونشون یعنی حالم خراب میشه میبینم اینجوری میشه وقتی دارم دوری میکنم و به شدت آدمیم که روحیه خیلی لطیفی داره و حساس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این به بعد بی سر و صدا بیا که دعوا نداریبعد تو بذو خونه ی مادر بزرگت بمون یک روز کاراشون انجام بد ...

در حالت عادی اگه مامان بزرگم نیاد بابام بچه ها رو میبره پیشش هرروز اونجا چون مامانمم نیست هرکاری دلش می‌خواد میکنه 

در حالت عادی اگه مامان بزرگم نیاد بابام بچه ها رو میبره پیشش هرروز اونجا چون مامانمم نیست هرکاری دلش ...

من جای مامانت باشم نوزاد سه ماهه رو از خودم جدا نمی کردم خودمم می رفتم 

یکی دوساله باشه حالا موردی نیست چند ساعت بابات بره

مامانت و خودت از بچه محافظت کنین نذارید عجب مادر بزرگ بی معنی و مسخره ایه کمر به قتل بچه بسته 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

عزیزم خانواده پدری یا شوهری اینجورین که چون پسرشون ما یا مامانمو گرفته وضیفمون همش مهمون کنیم بیان ب ...

دقیقا 

من که خودمو راحت کردم گفتم کمر دردم کمرم مشکل داره اصلا برای شام یا ناهار نمیمونن  

خوبیم باهم اما حوصله نداشتم هر روز بیان 

یبار که اومدن بعداز شام خودمو زدم به کمر درد جوری که گریه میکردم 😂 رفتم مسکن هم زدم دکتر اورژانس بدبخت هم فکر کرد کمرم مشکل پیدا کرده گفت باید استراحت کنی و به خودت اصلا فشار نیاری 

از اون روز خونه پدر شوهرمم دعوت میشم اصلا نمیزارن کار کنم فقط در حد سالاد سبزی شستن 😂😂

💚🌱

پرزهای روده ی نوزاد از بین میره. در حد دعوا هم رسید نزارید بده. دختر من به همین خاطر مشکلات عدیده معده داره،چون یه گااااو مادربزرگش بود و دور از چشم من کره گذاشته دهن بچه ده روزه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎