2777
2789
عنوان

دوراهیییی بسیار سختتت😭😭😭

344 بازدید | 32 پست

هم پرستاری بندرعباس آوردم آزاد هم بهداشت دولتی کرمان کدوم برم خیلی دودلم تروخدا با دلیل بگین جای من بودین چیکار میکردین بهداشت عمومی روزانه کرمان یا پرستاری آزاد بندرعباس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری آزاد بخون 

بازار کار و درآمد بیشتری داری

و میتونی شغل های دیگه ای هم در کنار بیمارستان داشته باشی 

مثلا بری درمانگاه های خصوصی یا برای کاشت مو و تزریق فیلر صورت و …

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

درامدش زیاد فرقی نداره پرستاری فکر کنم امسال شیفتی ۲۰ تومنه بهداشت عمومی هم من چند وقت پیش پرسیدم از یک نفر گفت معمولا به ۲۰ تومن میرسه (بین ۱۵ تا ۲۰ در نظر بگیر) البته تو اصفهان شهرای دیگه رو نمیدونم 

تو ببین کدوم رشته رو بیشتر بهش علاقه داری

پرستاری پرستیژ بالاتر داره اما کارش سخت تره و یکمم کثیف کاری داره اگر حساسی و وسواس داری سختت میشه اما جای پیشرفتم داره 

بهداشت عمومی رو نمیدونم 

از یک طرفم روی اب و هوا و دور و نزدیک بودنش فکر کن

خودت چیو بیشتر دوست داری

و این که میتونید هزینه ی آزاد رو بدید یا سختتونه؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

پرستاری آزاد بخون بازار کار و درآمد بیشتری داریو میتونی شغل های دیگه ای هم در کنار بیمارستان داشته ب ...

متاهلم و بچه دارم فقط میخام استخدام شم کار خارج از این نمیتونم انجام بدم 

درامدش زیاد فرقی نداره پرستاری فکر کنم امسال شیفتی ۲۰ تومنه بهداشت عمومی هم من چند وقت پیش پرسیدم از ...

کرمانی ام اما ساکن بندرعباس از کثیف کاری و خون بدم نمیاد وسواس ندارم از بهداشت فقط میترسم استخدام نشم سالانه چقدر استخدام میکنن کارشناس بهداشت؟

خودت چیو بیشتر دوست داریو این که میتونید هزینه ی آزاد رو بدید یا سختتونه؟

میتونم هزینه رو بدم اما پولدارم نیستم بهداشت همه چیش دوست دارم جز بازار کارش نگرانم کرده پرستاری هم شیفت شب های سخت