2777
2789

؟ 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

۴ تا زنگ تفریح

ساعتش میدونی؟ 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه برنامه کلاسیشونو نداری؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
مگه برنامه کلاسیشونو نداری؟

ن هنوز ندادن

ساعتش میدونی؟

این برنامه مدرسه ی بچه ی ماست

اکثرا همه مثل هم هستن

✳️ مراسم آغازین: ۰۷:۱۵

📚 ساعت اول: ۷:۳۰ – ۸:۱۵

🛎 تفریح اول: ۸:۱۵ – ۸:۳۰

📚 ساعت دوم: ۸:۳۰ – ۹:۱۵

🛎 تفریح دوم: ۹:۱۵ – ۹:۳۰

📚 ساعت سوم: ۹:۳۰ – ۱۰:۱۵

🛎 تفریح سوم: ۱۰:۱۵ – ۱۰:۳۰

📚 ساعت چهارم: ۱۰:۳۰ – ۱۱:۱۵

🛎 تفریح چهارم: ۱۱:۱۵ – ۱۱:۲۵

📚 ساعت پنجم: ۱۱:۲۵ – ۱۲:۵

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

معمولا دوتا زنگ تفریح دارن.  بعضی مدارس سه تا

ساعت دقیق میخوای زنگ بزن مدرسه بپرس. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

این برنامه مدرسه ی بچه ی ماستاکثرا همه مثل هم هستن✳️ مراسم آغازین: ۰۷:۱۵📚 ساعت اول: ۷:۳۰ – ۸:۱۵🛎 ت ...

این که همش زنگ تفریح شد😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

برای ما دوتا زنگ تفریح،یکی ۹و۱۰ دقیقه یکی هم یه رب یه یازده،تهران منتطه ده

شما متوسطه ای حتما. 

نه مال ما ۸ میرن سر کلاس

چ دیر. چ مدرسه ای هست بچه شما؟ 

این برنامه مدرسه ی بچه ی ماستاکثرا همه مثل هم هستن✳️ مراسم آغازین: ۰۷:۱۵📚 ساعت اول: ۷:۳۰ – ۸:۱۵🛎 ت ...

هنوز که هنوزه کلاس های این بچه های بنده خدا اینقدر زود شروع میشه؟ هفت و نیم صبح اخه؟

نمی دونم چرا هنوز نفهمیدن هفت و نیم یا هشت صبح ساعت مناسبی نیست 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!