2777
2789

https://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

@niniyar‍ 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

ساعت حذف تاپیک

𝟙𝟘:𝟛𝟘 الی 𝟙𝟚

𝟙𝟜 الی 𝟙𝟝

روزهای زوج یک لینک در ساعات مشخص شده ارسال کنید پیام بدید 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

@niniyar‍

ممنون عزیزم روزی یدونه حذف میکنه؟بعد الان هم پیام بدم میشه یا باید حتما تو همون ساعتها که مشخص کرده پیام بدم؟

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
سلامساعت حذف تاپیک𝟙𝟘:𝟛𝟘 الی 𝟙𝟚𝟙𝟜 الی 𝟙𝟝روزهای زوج یک لینک در ساعات مشخص شده ارسال کنید پیا ...

ممنون♥️

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟