2777
2789
عنوان

امروز یه بچه مدرسه ای صبح یاد خودم افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 61 پست
آفرین پس بی ثمر هم نبوده این همه تلاش پدرتون موفق باشی انشاالله بچت هم صحیح و سالم باشه همیشه

سلامت باشین بهترینا برای شما❤️

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممم ، منم دانشگاه بهشتی ام ، شما رشته تون چی بود😍

عزیزم چه جالب

من کارشناسیم معماری

ارشدم مدیریت مدیریت پروژه

دانشکدمون باید از در بهداشت میزفتیم تو

ولی چون قایمکی ماشین میبردم تو از در دندون میرفتم

نامردا همیشه برا دندونا تبعیض قائل بودن😅😂😂

مامان دوتا گل پسر

والا 😁ولی حسابی مستقل باراومدیم

چه خوب ، همین خودش از مهمترین خصلتای یه انسانه که میتونه داشته باشه ، ایشالا همیشه موفق و کامیاب باشی

عزیزم چه جالبمن کارشناسیم معماریارشدم مدیریت مدیریت پروژهدانشکدمون باید از در بهداشت میزفتیم توولی چ ...

😂😂

ایشالا همیشه موفق باشین😍❤️

من اون زمون موقعی که خودم میرفتم مدرسه اینقدر استرس نداشتم که خودشم مامانم بیدار نمیشد فقط منو بیدار میکرد باقیش با خودم بود الان من برای دخترم عجله دارم دخترم نیم ساعت طول میکشه تا دستشویی بره مسواک بزنه لباس بپوشه 

من اون زمون موقعی که خودم میرفتم مدرسه اینقدر استرس نداشتم که خودشم مامانم بیدار نمیشد فقط منو بیدار ...

چه خوب که از پس کارای خودت بر میومدی ❤️باریکلا داره 

چه خوب که از پس کارای خودت بر میومدی ❤️باریکلا داره

ولی هیچکس منو تایید نکرد برعکس زیادم مسخره شدم مانع پیشرفتم شدن خودشم تک دخترم مامانم به شدت منو وابسته خودش کرده بود انگار اعتماد بنفسم رو ازم گرفت الان با این سن و سال همش دنبال تایید و تمجید دیگرانم یه کاری کرده بود من الان تقریبا ۳۰ سالمه تا چند سال قبل نمیتونستم از سوپر مارکت یه چیزی بخرم ولی به خواب صبحش حساس بود دیر بیدار میشد منم مجبوری خودم حاضر میشدم

ولی هیچکس منو تایید نکرد برعکس زیادم مسخره شدم مانع پیشرفتم شدن خودشم تک دخترم مامانم به شدت منو واب ...

عزیزم ، بگردم ، چه بد ، خیلی تاثیر بدی داره این رفتار روی انسان ، در سالهایی که انسان هی بزرگ نیشه رشد میکنه در تمام ثانیه ها این بار سنگین و حس میکنه روی دوشش که فلان رفتار چه تاثیری داشت 

خوش بحالتون بابای من اینقده منو دیر میرسوند مدرسه در مدرسه رو میبستن بزور رام میدادن

چه بد ، نه به اون زودی نه به این دیری ،بهتره سر وقت رسید