2777
2789

صبح زود با همسرم رفته بودیم دوچرخه سواری ، برگشتنی ساعت ۷ اینا بود ، یه اقا با دخترش بود داشت بهش میگفت میخوای بچرخیم تا تایمت برسه من صبر میکنم

حالا من سال ۸۸ کلاس اول بودم 😂پاییز مثل الان نبود گرم باشه ، اون موقع خیلی زود سرما شروع میشد ،مامانم ساعت ۶ صبحححح بیدارم میکرد ، بابامم که همیشه ی خدا عجله داشت که دیر نرسیم کله ی صبح هنوز افتاب درنیومده منو میبرد سمت مدرسه چند بار انقدر زود رسیده بودم که اولین نفر تو مدرسه بودم 🤣از سرما میلرزیدم یه گوشه کز میکردم تا بقیه بیان ، یه بارم بخدا در میزدیم تا نگهبان مدرسه در و باز کنه ،  انقدم سریع بابام میرفت که یه بار میخواستم یه چیزی بزارم تو کیفم شیشه ی ماشین پایین بود کیفم پرت شد بیرون از ماشین😆😆بزرگوار انضباط و آن تایمی اولویت اولشه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

منم ی مدت اولین نفر سرکلاس بودم بخاطر سرویسم فک کنم کلاس هفتم بودم 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییییییییی داری انگار بابای منو میگی واقعا نمیدونم چرا این همه عجله داشت

😂پس فقط مختص به من نبوده 

منم ی مدت اولین نفر سرکلاس بودم بخاطر سرویسم فک کنم کلاس هفتم بودم

اخییی عزیزم ، بدتر از اون اخرین نفر تو مدرسه موندنه ، فکر کن شیفت عصرم باشی 

منم همین بودم تازه لباس گرم هم نداشتم😂💔

الهییی 😂بگردم ، من با کلی کلاه و شال گردن و کاپشن مث بید میلرزیدم 

نمیدونم چرا دلم برا مدرسه تنگ شده🥲😂 خیلی دوران خوبی بود فارغ از اینهمه استرس نهایت استرسم امتحانا ...

اره واقعا خیلی دوران خوبی بود🥲هعی

ما کارمندا هم همینطوریم یا باید بچه رو زود برسونیم مدرسه یا خودمون دیر برسیم سر کار.ولی جدیدا دیگه ...

اره خب شما شغلتون ایجاب میکنه ، بابای من که کارمندم نیست ولی نمیفهمیدم چرا کله ی صبح خروس خون منو میبرد مدرسه