2777
2789

هرروز با ماشین میبرمش الان ماشین باید ی قطعه تعویض کنیم سخت روشن میشه گفتم با موتور بابات برو میگه من با موتور نمیرم آبروم می‌ره 

گفتم آخه نصف مدرستون پیاده میان کاری نکن پیاده بفرستمت تا قدر همون موتورم بدونی 

هیچی بدو بدو رفت سوار موتور باباش شد رفتن 

مدرسه تقریبا سه دقیقه راهه با ماشین 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرما نخوره

ن بابا هوا خوبه لباس هم خوب میپوشه بخاطر صف اینا کلاهک سرش کرده موتور هم حفاظ جلو داره باد رد نمیکنه از طرفی خیلی نزدیکه ولی پیاده نمیفرستم اصلا

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

وای سرده من بچه هام کوچیکن هنوز فرصت دارم صبح ها راحت بخوابم خدایی بچه مدرسه ای سخته

بابا اون هیچ نوزادم تا صبح نداشته بخوابم

چشم به هم بزنی رفتن مدرسه و راحتیت تموم شدمثل من که پسرم میره کلای اول

هنوز چهارسال فرصت دارم ولی از الان استرس اون روزو دارم 

صبح زود پاشم صبحانه بدم راهی مدرسه کنم بعد برم دنبالش و....

عاره دیگه طفلک بچه هر روز با شاسی میره مدرسه، براش افت کلاس داره با موتور خو،، چرا درکش نمیکنید😄

ن والا شاسی نیس😂😂😂ولی در کل از این حرفش بدم اومد آبروم می‌ره ب جا اینکه بهمون افتخار کنه آزمون خجالت بکشه چون ی روز با موتور رفته 

منو شوهرم بخاطر امنیت تحت هیچ شرایطی با سرویس نمیفرستیم اونوقت این چ فکرا میکنه